HomeALL MEDIAAndreea Balan a palmuit un baiat in strada

Andreea Balan a palmuit un baiat in strada

Ca orice femeie normala, Andreea Balan si-a iesit din minti in momentul in care a fost abordata pe strada de un tanar indraznet.

Cu toate ca are in spate multi ani de cariera in care a intalnit diferiti oameni, se pare ca Andreea nu s-a obisnuit inca sa isi controleze iesirile cand este pusa intr-o situatie stanjenitoare.

Despre iubita lui Keo se stie ca este o fire mai impulsiva, aceasta avand in trecut un conflict stradal si cu Sabin Ivanof, sotul Simonei Patruleasa.

Zilele trecute, Andreea a iesit relaxata de la cumparaturi si, inainte sa urce in masina, a fost abordata de un adolescent care a vrut sa ii puna mana pe fund. Gestul indecent a facut-o pe Balan sa isi iasa din minti si sa il loveasca pe baiat. Si nu o data, ci de mai multe ori, asta dupa ce doi au facut si un schimb de replici.

Andreea Balan nu este singura vedeta care are probleme cu admiratorii. Marina Dina, Oana Zavoranu, Sanziana Buruiana, Eva Kent si Alina Plugaru sunt doar cateva dintre persoanele publice din Romania hartuite de fani obsedati.

Foto Credit: Cancan

Lasa un comentariu aici!

Written by

emanuel.diaconu@connections.org.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Latest comments
  • buna andreea balan dece ai palmuit baiatul acela

  • Cool…great to find out more about my No.1 favorite performer. Thanks for the great info. Well done!

Lasă un răspuns