HomeALL MEDIAAndreea Balan le dezvaluie Laurei Cosoi si lui Bogdan Boanta secretul succesului la ‘Bailando por un sueno’!

Andreea Balan le dezvaluie Laurei Cosoi si lui Bogdan Boanta secretul succesului la ‘Bailando por un sueno’!

Laura Cosoi si Bogdan Boanta au plecat astazi spre Mexic, unde vor reprezenta Romania in competitia ‘Bailando por un sueno’. Ei spera ca acolo sa aiba cel putin acelasi succes pe care l-au avut Andreea Balan si Petrisor Ruje.

Cei doi s-au clasat anul trecut pe locul al doilea, dupa reprezentantii tarii gazda, care au cucerit trofeul. Andreea Balan stie cat de grea este provocarea prin care vor trece Laura si Bogdan, asa ca ii incurajeaza inca de pe acum. ‘Le urez multa bafta si sunt alaturi de ei, pentru ca stiu ca le va fi foarte greu!’, a declarat cantareata.

Andreea nu e deloc zgarcita in sfaturi, asa ca le dezvaluie celor doi pana si reteta unei performante impresionante. ‘In Mexic, secretul succesului a fost munca! Am repetat 12 ore pe zi incontinuu, pentru ca eram complexati si frustrati ca alte tari au trisat si au trimis dansatori profesionisti, desi regulamentul cerea concurenti  neprofesionisti. Am muncit pana la epuizare fizica si psihica. Pentru noi, era vital sa ne intoarcem cu un loc pe podium in Romania’, spune Andreea.

Cantareata mai declara si faptul ca fixarea unui obiectiv este esentiala atunci cand vrei sa obtii performanta. ‘Daca nu luam cel putin locul trei, eu nu ma mai intorceam de rusine. Am luat locul doi si a fost locul maxim pe care o alta tara, in afara de Mexic,  l-ar fi putut lua. Am banuit de la inceput ca premiul de 300.000 de dolari va ramane acasa la ei’, a incheiat Andreea Balan.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment

Lasă un răspuns