HomeALL MEDIAAndreea Balan si-a rupt cizmele pe scena, la un concert in Regie

Andreea Balan si-a rupt cizmele pe scena, la un concert in Regie

Atmosfera a fost exploziva in Princess Club, la concertul Andreei Balan, de Ziua Indragostitilor, pe 14 februarie. Artista a facut show alaturi de dansatoarele sale, intr-un festival de muzica, dans si costume. Andreea a stralucit pur si simplu cu tinutele pe care si le-a accesorizat singura cu pietre, dar a uimit si cu microfonul „batut” cu propriile maini cu cristale Swarovski.

Cantareata a avut parte insa si de un moment mai putin placut. Dupa prima piesa pe care a interpretat-o, a fugit repede in spatele scenei pentru schimbarea tinutei adecvate urmatorului moment. Numai ca… „De obicei, noi ne schimbam in 10 secunde, dar acum s-a intamplat ceva… A durat mai mult pentru ca mi-am rupt cizmele”, a spus Andreea Balan, confesandu-se publicului din Princess. Momentul nu a afectat-o pe frumoasa artista, care a „aprins” scena si publicul cu un mega show.

Seara a fost completata si de cateva surprize. Mai exact, modelele Cristina Roman si Denisa Bita s-au „casatorit” pentru fix 24 de ore, semnand cate un certificat temporar de casatorie. Daca prima si-a gasit iubit in club, Denisa a hotarat sa intre in joc alaturi de stilistul Adrian Pescariu. Desigur, totul a fost doar o gluma, insa protagonistii s-au distrat de minune.

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns