HomeLIFE STYLEAndreea Creţulescu pleaca de la Realitatea tv

Andreea Creţulescu pleaca de la Realitatea tv

Jurnalista Andreea Cratulescu paraseste postul Realitatea tv, astazi fiind ultima zi in calitate de angajata a  postului.  Jurnalista a spus pentru Mediafax ca decizia este una personala.

„Astăzi este ultima zi. A fost o despărţire în mod amiabil între cele două părţi”, a spus Andreea Creţulescu.Ea a precizat că nu a luat „o decizie fermă” în privinţa activităţilor sale viitoare, adăugând că s-ar putea îndrepta fie către o altă televiziune, fie către o firmă de marketing politic.

Andreea Creţulescu s-a născut în 1975, la Bucureşti, şi a absolvit, în 1999, Facultatea de Drept.  Ea s-a alăturat echipei de la Realitatea TV în septembrie 2005. În primele luni, a făcut ştiri, reportaje şi campanii. Apoi, ea a moderat emisiunile „Deschide lumea”, „Editorii Realităţii”, „Reporterii Realităţii”, „Fabrica”, „Tu decizi” şi „Realitatea te priveşte”.

Andreea Creţulescu a debutat în presă în 1993, ca reporter la Cronica română, a continuat la Curierul naţional, după care a intrat în televiziune, lucrând la Tele 7abc, Antena 1 şi Realitatea TV

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment
  • Finally! Avea o voce de tzatza, incat incepusem sa urasc emisiunea ei.

Lasă un răspuns