HomeLIFE STYLEAndreea Esca a declarat la ProFM ca se simte ca Terminator 4

Andreea Esca a declarat la ProFM ca se simte ca Terminator 4

„Alarma” ProFM a sunat azi dimineata si pentru Andreea Esca, vedeta Stirilor ProTV. Andreea a intrat in direct cu DJ-ii ProFM si le-a vorbit despre ultimele noutati legate de starea ei de sanatate.

„Ma simt bine. Mai am ceva dureri, dar cred ca acestea vor disparea incet-incet. Va urma o perioada de recuperare despre care stiu ca este foarte importanta, poate cel putin la fel de importanta ca operatia in sine”,  a declarat  vedeta ProTV pentru DJ-ii  ProFM.

Chiar daca se afla intr-o situatie delicata, Andreea nu si-a pierdut simtul umorului, ci profita de orice situatie opentru a face haz de necaz. „Ma simt ca Terminator 4, sunt omul cu suruburi de titan… si acum… ma pot plimba colegii cu magnetul prin redactie”, povesteste vedeta ProTV.

Sambata, 30 ianuarie, Andreea Esca a suferit  o fractura la un picior fiind accidentata pe partie de un tanar care se dadea cu snowboard-ul. Vedeta a suferit o interventie chirurgicala in Austria, unde i-au fost introduse in dreptul tibiei doua suruburi de titan, pentru a ajuta la sudarea oaselor.

[starrating template_id=4 rows=5 rating_stars=’soft’ rating_size=’24’ review_size=’24’ rating_thumb_size=’24’]

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns