HomeALL MEDIAAndreea Esca: „Regret ca nu am facut cursuri de dans”

Andreea Esca: „Regret ca nu am facut cursuri de dans”

In studentie si-a dorit sa fie chelnerita, i se pare ca una dintre cele mai frumoase meserii din lume este aceea de vanzatoare, are doi copiii minunati, un sot alaturi de care duce o viata extraordinara si, seara de seara, de luni pana vineri, intra in casele romanilor cu ultimele stiri la Pro TV.

Andreea Esca, prezentatoarea Stirilor Pro Tv de la ora 19.00 pare sa nu mai aiba nevoie de nicio prezentare. Si totusi , la „Doamne de poveste”, duminica, de la 17.30, telespectatorii vor urmari, intr-un puzzle bine gandit, fragmente din cariera exceptionala a Andreei Esca, presarata de  numeroase interviuri cu mari personalitati ale lumii: Francis Ford Copola, Boris Becker, Karl Lagerfeld, transmisii pentru CNN dar si momente inedite din activitatea directorului revistei „The One„. Dincolo de activitatea profesionala Andreea Esca este o sotie devotata si o mama de nota 10, o femeie care a trait si traieste o poveste de dragoste foarte frumoasa alaturi de Alexander Eram. Imagini inedite de la nunta celor doi,  cele mai emotionante momente din viata Andreei- nasterea fiicei ai, Alexiei si fiului Aris, dar si marturii ale parintilor vedetei Pro Tv, toate acestea sunt stranse intr-o editie-marturie despre una dintre cele mai cunoscute personalitati romanesti ale momentului.

„Mi-ar fi placut in perioada studentiei, asa cum se intampla acum, sa fiu pentru cateva luni chelnerita, mi-ar fi placut sa fac stagii in mult mai multe institutii, in mult mai multe domenii, mi-ar fi placut, sa fiu receptionera la un hotel”, a povestit Andreea Esca echipei de la „Doamne de poveste”. Seria de confesiuni nu se opreste aici, Andreea marturisind ca are si regrete, cel mai mare fiind acela ca nu a facut cursuri de dans cand era copil. „Regret ca nu am facut dans. Dansatorii mi se par artistii ideali, cei care joaca in music-hall-uri sunt exceptionali, mi se pare extraordinar sa poti sa canti, sa dansezi si sa interpretezi in acelasi timp. Mi-as dori ca fiica mea, Alexia, sa faca dans, sa joace intr-un music-hall adevarat, dar poate pana la urma face matematica-informatica, ce stiu eu?!”, spune amuzata Andreea.

Olivia Steer are, duminica, 28 noiembrie, de la 17.30, o invitata de marca, o femeie care  de 15 ani spune „Buna seara Romania, buna seara, Bucuresti”, la Stirile Pro TV, una dintre cele mai de succes  femei din Romania, un om de exceptie, care a reusit in cariera si in viata, in egala masura-Andreea Esca.

Lasa un comentariu aici!

Written by

razvan.badea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Latest comment

Lasă un răspuns