HomeLIFE STYLEAndreea Esca:''Sper să ne revedem în curând la ora 19''

Andreea Esca:''Sper să ne revedem în curând la ora 19''

Esca se simte bine dupa operafia suferita la genunchi, ea a fost operata intr-o clinica din Austria.

Andreea Esca a trecut cu bine de operatie, dar urmeaza sa mai ramana o perioada in spital, sub supravegherea medicilor care o vor tine permanent sub observatie. In perioada imediat urmatoare, Andreea va incepe si un program de recuperare.

Andreea Esca spune ca se simte bine si doreste sa trimita un mesaj de multumire tuturor celor care au fost alaturi de ea in aceasta perioada: “Multumesc foarte mult tuturor celor care au fost alaturi de mine si mi-au trimis mesaje de incurajare in aceste zile. De asemenea, vreau sa multumesc in mod special salvamontistilor din Poiana Brasov, intregii echipe medicale de la Spitalul din Brasov, doctorului Claudiu Butum, echipelor de salvare de la 112, doamnei Copos si prietenilor ei, care s-au ocupat de absolut tot ce am avut nevoie, in prima faza.

Apoi, vreau sa le multumesc si colegii mei de la ProTv care au fost non stop alaturi de mine si m-au ajutat sa pot ajunge rapid la clinica din Viena ca sa  beneficiez de aceasta operatie recomandata din tara. Sper ca lucrurile sa mearga bine si sa ne revedem in curand, la ora 19.00!” – spune Andreea.
„Ma simt binisor, in sensul ca operatia a avut loc aseara iar acum ma doare piciorul destul de mult. Dupa spusele chirurgului, operatia a decurs bine. (…) Ii multumesc lui Dumnezeu ca baiatul nu a dat peste Alexia. Ea a fost de fata si a fost foarte speriata.”

[starrating template_id=4 category=18 min_votes=1]

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns