HomeLIFE STYLEAndreea Marin Banica pregateste doua campanii umanitare

Andreea Marin Banica pregateste doua campanii umanitare

Dupa o perioada destul de lunga de absenta, Andreea Marin Banica a revenit pe blogul sau pentru a le raspunde fanilor.
Odata cu aceasta revenire, ea a anuntat ca are in pregatire inca doua campanii importante: una dedicata copiilor si una femeilor.

Totodata, Andreea anunta si bilantul campaniei „Romania prinde radacini”, care s-a incheiat pe 4 septembrie.
La finalul acestei campanii, menita sa stranga fonduri si ajutoare pentru familiile si copii afectati de inundatii, s-au adunat urmatoarele cifre: 23.963 de apeluri-donatie, 68.383 SMS-uri-donatie si 554.279 de euro donati in contul UNICEF.

„In luna august, UNICEF a distribuit pachete cu produse de igiena personala si obiecte sanitare, rucsaci cu jucarii si imbracaminte pentru 4000 de copii din 42 de sate.
Peste 800 de copii au plecat in tabere, iar alti 2000 s-au bucurat de jocurile organizate prin proiectul Masina cu Jucarii. Valoarea totala a acestor initiative este de peste 200.000 de euro.

In perioada urmatoare, UNICEF va asigura distributia de rechizite scolare catre copiii afectati de inundatii pentru ca acestia sa-si poata continua educatia.

Va urma apoi dotarea scolilor celor mai afectate cu mobilier pentru salile de clasa, materiale didactice si carti pentru biblioteci”, spune Andreea Marin Banica pe blogul ei.

Revenind la cele doua campanii pe care Andreea le va anunta in curand, cea dedicata copiilor va implica realizarea unui documentar pe un alt continent si un interviu cu o personalitate mondiala, „o actrita binecunoscuta si proaspata mamica”. Cea de-a doua este dedicata femeilor.

„Femeia noastra are grija in primul rand de copii, de sot, de batranii familiei, dar se pune adesea pe ultimul loc in lista prioritatilor atunci cand vine vorba de sanatatea ei, de oportunitatile sale, de informarea si educarea ei, de cunoasterea drepturilor sale, de micile bucurii si pasiunile ei lasate adesea deoparte”, adauga Andreea.

Sursa: www.vedeta.ro

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns