HomeTELEVIZIUNEEmisiuniAndreea Marin i-a cerut numărul de telefon unui concurent de la „Top Chef”

Andreea Marin i-a cerut numărul de telefon unui concurent de la „Top Chef”

În ediţia a patra de „Top Chef”, invitatul special va fi Andreea Marin. Astfel că, în această seară de la ora 20:30, la Antena 1, cei 12 concurenţi rămaşi în concurs vor avea ocazia să o răsfeţe pe zâna surprizelor cu preparatele pe care ea le-a propus.
Astfel că, bucătarii au fost provocaţi să gătească sarmale tradiţionale alături de două preparate care să se potrivească cu povesta propusă de Andreea:
„Îmi place să mănânc, îmi place viaţa, îmi plac mâncărurile tradiţionale, îmi plac tocăniţele moldoveneşti, îmi plac sarmalele”, a mărturisit invitata.

Alexandru Iacob, unul dintre căpitanii de echipă, a impresionat-o pe Andreea cu preparatele pe care el şi colegii lui le-au făcut. Faptul că este din Roman, oraşul în care şi invitata serii s-a născut, l-a ajutat să o impresioneze cu reţetele specifice zonei: ”Mi-ai trezit emoţii mari, bunicul meu mânca aşa, mămăligă cu chişleag (lapte bătut). Uite, chiar m-am emoţionat.” Ineditul preparatului a fost chitanul, pâinea reinterpretată specifică zonei moldoveneşti, preparat cu care Andreea a fost de-a dreptul cucerită: ”Auzi, îmi dai şi mie numărul tău de telefon?”

Lasa un comentariu aici!

Written by

adrian.popa@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns