HomeTELEVIZIUNEEmisiuniAndreea Marin la „Top Chef”: „Îmi place să mănânc, sunt o gurmandă”

Andreea Marin la „Top Chef”: „Îmi place să mănânc, sunt o gurmandă”

Prezenţa Andreei Marin la „Top Chef” s-a dovedit a fi o surpriză pentru cei 12 concurenţi rămaşi în concurs. Invitata ce va putea fi urmărită luni, de la ora 20:30, la Antena 1, va mărturisi ce îi place să mănânce.

Proba pe echipe a fost propusă de Andreea Marin care le-a recitat o poezie sub formă de ghicitoare, la sfârşit dezvăluind ceea ce bucătarii urmau să gătească:

”Faceţi ce vă place vouă. Cu siguranţă n-o sa fie departe de ceea ce-mi place mie. Eu nu vreau sarmale franţuzeşti, eu vreau sarmale ca la mama acasă”, lucru care i-a uimit pe concurenţi: „Mă aşteptam să fie mai pretenţioasă, să mănânce şi ea foie gras, caviar, aşa cum sunt vedetele, dar nu, ea a ales preparatele tradiţionale, sarmale. Asta m-a mirat foarte mult. A părut din colectivul nostru”, a declarat Alexandru Iacob.

Toţi concurenţii au fost încântaţi de prezenta Andreei Marin, dovadă fiind mărturisile lor

„A preferat mâncărurile tradiţionale, semn că este un om simplu, chiar dacă este o personalitate. Se vede că este o persoană foarte foarte modestă”, povesteşte Daniel Grosu. Ba mai mult, unii dintre ei au fost chiar impresionaţi de frumuseţea şi eleganţa invitatei: „M-a fermecat. M-am simţit de parcă ne cunoşteam de dinainte să vină aici datorită felului ei de a fi. S-a apropiat de noi. Este o persoană foarte elegantă şi frumoasă”, a mărturisit George Crăciun.

Telespectatorii care vor urmări „Top Chef” luni de la ora 20:30, la Antena 1, vor afla preparatele pe care Andreea Marin le-a luat acasă pentru fiica ei, Violeta.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns