HomeLIFE STYLEAndreea Marin prezenta la funerarile lui Lazarov

Andreea Marin prezenta la funerarile lui Lazarov

Andreea Marin Banica a ajuns  in Spania pentru a fi prezenta la funerariile celui care i-a fost mentor in televiziune, Valeriu Lazarov .15588-0-img_0300

Andreea Marin a fost singura vedetă din România prezentă la înmormântarea realizatorului TV. În jurul orei 19.30, prezentatoarea de televiziune a ajuns la cimitirul La Paz din localitatea madrilenă Tres Cantos, unde era depus trupul neînsufleţit. Ea a părăsit capela după ceremonia religioasă.  „Valeriu Lazarov a fost ca un tată pentru mine. El m-a învăţat tot ce ştiu şi lui îi datorez ­ceea ce sunt astăzi”, a declarat Andreea Marin. Valeriu Lazarov a încetat din viaţă la 11 august, la vârsta de 73 de ani, din cauza unor complicaţii suferite în urma unei operaţii de cancer la colon. Trupul neînsufleţit a fost ţinut două zile la cimitirul La Paz din Tres Cantos.

Producătorul TV Valeriu Lazarov a fost condus miercuri seară pe ultimul drum de familie, de prieteni şi de persoanele cu care a colaborat. La funeralii au participat peste 200 de persoane; familia a interzis accesul presei.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns