HomeALL MEDIAAndreea Marin revine pe micul ecran

Andreea Marin revine pe micul ecran

Fosta “Zana a Surprizelor” ar putea deveni colega de serviciu cu sotul ei ,Stefan Banica Jr. ,asta in cazul in care ar bate palma cu Pro TV-ul pentru a prezenta show-ul “Romania`s Got Talent”.

Doamna Marin-Banica nu a negat ca se afla in negocieri cu postul de televiziune ,insa a tinut sa precizeze ca nu vrea sa vorbeasca despre negocieri nefinalizate.
„Este mult prea devreme să vorbim despre cine va prezenta noul format TV. Proiectul se află într-o fază incipientă şi nu se ştie dacă va intra în grilă din această toamnă. E posibil să fie difuzat de-abia anul viitor. Oricum ar fi, «Dansez pentru tine», despre care s-a tot vehiculat că ar fi ajuns la ultimul sezon, rămâne în grila Pro TV. Noua emisiune va completa grila, nu o va înlocui pe cea prezentată de Iulia Vântur şi Ştefan Bănică”, au declarat surse din PRO TV.

Nu ar fi prima data cand Andreea discuta proiecte de emisiuni , pe care apoi le respinge pe parcursul negocierilor , fara sa dea o declaratie in acest sens.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns