HomeALL MEDIAAndreea Pătraşcu este pasionată de carting (galerie foto)

Andreea Pătraşcu este pasionată de carting (galerie foto)

Din ce în ce mai mulţi bucureşteni devin adepţii unor sporturi mai puţin cunoscute, precum tir-ul sau scrima. Sâmbătă, 25 septembrie, în emisiunea ,,Ce se întâmplă, doctore?””, Andreea Pătraşcu, interpreta lui Coco din telenovela ,,Iubire şi onoare”, face o tură cu cartul, trage cu arcul şi participă la o oră de scrimă. Andreea povesteşte cum Cabral a făcut-o să-şi descopere pasiunea pentru carting şi recunoaşte că îi place viteza foarte mult.

Deşi domnii sunt renumiţi pentru bucuria pe care le-o aduce fiecare gadget nou, există astfel de accesorii special create pentru femei. Ana Maria Gheorghe, prezentatoarea rubricii ,,Vremea de ACASĂ” probează în aceeaşi ediţie a emisiunii o şa, special creată pentru a modela fesele şi şoldurile. De asemenea, reprezentantele sexului frumos vor „testa” prin intermediul vedetei un guler de masaj şi un aparat pentru epilare definitivă la domiciliu.
Pentru că un trup frumos si sănătos se asortează de minune cu un spirit pe măsură, în ultima vreme au apărut câteva săli de lectură neconvenţionale: un bistro, un restaurant şi un SPA. Actriţa Medeea Marinescu, de exemplu, recunoaşte în ediţia din 25 septembrie a emisiunii ,,Ce se întâmplă, doctore?” că una dintre micile ei vinovate plăceri este aceea de a îmbina o şedinţă de cosmetică cu răsfoitul unui album de artă.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

<p>Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!</p>

No comments

Lasă un răspuns