HomeALL MEDIAAndreea Raicu a lansat colectia de bijuterii „Serendipity”

Andreea Raicu a lansat colectia de bijuterii „Serendipity”

Vedeta Prima TV a lansat o colectie cu 44 de piese pretioase, din aur alb, aur galben si diamante.

Colectia „Serendipity” abordeaza intr-o maniera moderna relatia dintre femeia contemporana si accesorii. Interesul pentru trenduri este tradus intr-o serie de bijuterii pretioase, cu un design simplu si rafinat, care pot insoti cu eleganta si discretie orice tip de tinuta. Pandantivele – elefant, inger, fluture, inima, disc, hamsa si spirala – din aur alb sau galben, simple sau incrustate cu diamante si dublate de semnificatii, pot fi purtate la gat sau la mana.

„Povestea colectiei a inceput acum un an, cand mi-am tatuat pe bratul drept cuvantul Serendipity. Si multi m-au intrebat apoi de ce l-am ales sau ce inseamna. E unul dintre cuvintele cel mai greu de tradus din limba engleza. Se refera la genul de situatie neasteptata, dar fericita, care iti schimba viata. Evident, urmatoarea intrebare era daca am avut parte de astfel de situatii. Marturisesc ca da. Mi-as dori ca toti cei care poarta aceste bijuterii sa aiba parte de Serendipity. Sunt bijuterii foarte simple, pline de simbolurile care se regasesc in viata mea”, a declarat Andreea Raicu.

Colectia „Serendipity” a fost creata in colaborare cu o familie de bijutieri romani care impartasesc dragostea pentru frumos si rafinament, cu o experienta indelungata in creatia de bijuterii. Bijuteriile pot fi cumparate de pe shop.andreearaicu.ro

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns