HomeALL MEDIAAndreea Raicu l-a intalnit pe Jim Carrey la casting (detalii inscriere)

Andreea Raicu l-a intalnit pe Jim Carrey la casting (detalii inscriere)

Castingul pentru  “Intalnire pe intuneric”, cel mai nou reality show  din Romania, este in toi. Andreea Raicu se implica activ in selectia participantilor.

“Intalnire pe intuneric” este cu siguranta o emisiune care suscita interes. Dovada  sta faptul ca la casting s-au prezentat oameni din toate categoriile sociale. Pianisti, profesori de matematica, analisti economici, patinatori sau balerini, sunt doar cateva dintre profesiunile celor care vor sa participe la emisiune.

L-am intalnit si pe Jim Carrey… Bineinteles, nu este vorba de celebrul actor, ci de varianta sa romaneasca. Unul dintre participantii la casting semana izbitor cu comediantul, nu doar fizic ci si ca atitudine. Se anunta deci o emisiune foarte amuzanta. Dincolo de toate acestea, nu poate decat sa ma bucure calitatea celor care au venit la casting. Din fericire,  “divele” nu ne-au onorat cu prezenta”, marturiseste vedeta Prima TV.

Pentru inscrieri sunati la 031.228.13.39 ori la 0727.224.974, accesati www.primatv.ro sau intalnirepeintuneric@primatv.ro. Iar pe pagina de facebook puteti afla mai multe informatii.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

<p>Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti<br /> Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.</p>

Latest comment

Lasă un răspuns