HomeALL MEDIAAndreea Raicu lanseaza provocarea momentului, la Prima TV

Andreea Raicu lanseaza provocarea momentului, la Prima TV

Crezi cu tarie ca dragostea este oarba? Vrei sa participi la un experiment social unic? Esti singur, fara obligatii, atractiv si iti doresti o relatie de durata? Crezi ca poti cuceri pe cineva doar cu personalitatea ta? Te-ai putea indragosti de o persoana doar atingand-o, auzind-o sau simtindu-i prezenta?

Inchide ochii, intra-n joc si accepta provocarea. Trei fete si trei baieti se vor cunoaste pret de patru zile, fara sa se vada. La final se vor privi fata in fata si vor decide daca raman impreuna sau se despart pentru totdeauna.

“Intalnire pe intuneric” constitutie un prilej pentru oricine doreste sa intalneasca oameni noi intr-un context special”, marturiseste Andreea Raicu, prezentatoare showului.

Suna la 031.228.13.39 sau 0727.224.974 . Acceseaza www.primatv.ro sau intalnirepeintuneric@primatv.ro si inscrie-te la preselectia pentru “Intalnire pe intuneric”, cel mai nou show autohton.

“We love to entertain you” cu “Intalnire pe intuneric”, in curand la Prima TV.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns