HomeLIFE STYLEAndreea Raicu, prima vedeta din Romania care va prezenta o emisiune TV peste hotare

Andreea Raicu, prima vedeta din Romania care va prezenta o emisiune TV peste hotare

Dupa cei 11 ani petrecuti pe platourie de filmare din Romania , Andreea Raicu a primit propunerea de a prezenta primul si cel mai mare show de televiziune din Republica Moldova.27andreea_raicu_gl_the_one
Aceasta oferta a survenit in urma unui studiu realizat atat in Romania cat si peste Prut, in care respondentii au nominalizat-o pe vedeta Prima TV ca fiind cea mai populara si cea mai potrivita gazda pentru acest gen de emisiune. Astfel, in premiera, un prezentator TV din Romania va fi amfitrionul unui show de peste hotare.

Din 21 decembrie, telespectatorii moldoveni o vor putea vedea in direct pe Andreea Raicu, in fiecare duminica, timp de 3 ore. Emisiunea „Fabrica de staruri” va fi difuzata de Prime si 2 Plus, cele mai mari televiziuni de limba rusa din Republica Moldova, fiind singurul show realizat in limba romana. „Fabrica de staruri” este un format Endemol realizat in peste 20 de tari din intreaga lume.

Prima TV si Andreea Raicu au fost onorate de aprecierile aduse si au acceptat cu placere colaborarea, mai ales ca emisiunea este produsa de cunoscuta casa Endemol, care a realizat si productiile „Star Factory” si „Big Brother”. Echipa de consultanti este formata din profesionisti romani si olandezi, alaturi de care Andreea a avut ocazia sa lucreze la „Big Brother”.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns