HomeALL MEDIAAndreea Spataru, îndrăgostită de maşinile automate

Andreea Spataru, îndrăgostită de maşinile automate

La ProMotor vine o vedeta care si-a castigat prima masina la un concurs de Miss Playboy. Andreea Spataru nu va uita niciodata prima ei masina pe care a castigat-o in urma cu 5 ani, un MG Rover, dar nici Dacia tatalui ei pe care a condus-o buna bucata de timp dupa ce si-a luat permisul.

Sambata la pranz, Andreea Spataru vine la Promotor cu una dintre cele 2 masini ale ei, un BMW seria 5, cu motor diesel si 245 CP. Desi mai are un Range Rover, Andreea Spataru prefera seria 5 de la BMW, deoarece este o masina confortabila, spatioasa si sportiva. Indragostita de masinile automate, fosta Miss Playboy Romania se declara un sofer prudent, care merge in limite legale, dar recunoaste ca a mai “furat” cateva amezi, mai ales pentru vorbit la telefon sau depasirea vitezei cu vreo 20 de kilometri.

Tot sambata, de la 12, continua incursiunea in lumea masinilor prezentate la  Salonul Auto de la Geneva, unde a fost lansat primul SUV romanesc. Echipa Pro TV, formata din Roxana Ciuhulescu si operatorul Eduard Obretin, s-a intors acasa cu imagini inedite, dar si cu un interviu in exclusivitate cu Fabrizio Giugiaro, celebrul designer de masini care ne vorbeste despre masinile lui si totodata despre Dacia Duster.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment
  • super misto gagica, i-as cumpara si eu o masina!!!

Lasă un răspuns