HomeTELEVIZIUNEEmisiuniINCREDIBIL. Andrei Leonte s-a travestit intr-un show tv. A imitat-o pe Andreea Balan! (galerie foto)

INCREDIBIL. Andrei Leonte s-a travestit intr-un show tv. A imitat-o pe Andreea Balan! (galerie foto)

Andrei Leonte, câștigătorul primului sezon XFactor , vine miercuri, 4 decembrie, la “Te cunosc de undeva!”, pentru un moment special.

Îmbrăcat precum dansatoarele celebrului carnaval de la Rio, cu pene multicolore pe cap și pe umeri, sutien și chiloței cu sclipici și ciorăpei de plasă, Andrei Leonte o va imita pe Andreea Bălan, într-un cântec plin de… culoare.

Andreea a fost entuziasmată de transformarea lui Andrei: “A fost cea mai bună transformare! (n.n. nu este prima oară când Andreea Bălan este imitată în cadrul acestui show). Ai făcut gesturile pe care eu le fac. Mi-ai umplut sufletul de bucurie”, a spus ea.

Ediția de miercuri este una importantă pentru concurenții de la “Te cunosc de undeva!”. La sfârșitul serii, vom afla cine sunt cei patru care se vor înfrunta în marea finală din 11 decembrie.

Cum arată Andrei Leonte în travesti și care vor fi concurenții care se vor înfrunta în finală, vedeți miercuri, 4 decembrie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”

Lasa un comentariu aici!

Written by

gloria.antonescu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns