HomeLIFE STYLEPaparazzi: Angelina Jolie vine in Romania pentru a participa la un eveniment caritabil in luna octombrie

Paparazzi: Angelina Jolie vine in Romania pentru a participa la un eveniment caritabil in luna octombrie

Angelina Jolie a confirmat participarea la un eveniment care va avea loc in Romania si in cadrul caruia va fi organizata o licitatie pentru copiii abuzati sexual.

Jolie a fost invitata sa participe la campania sociala „Noi spunem „NU!” abuzurilor sexuale impotriva minorilor”, initiata de Asociatia de Interventie Terapeutica in Situatii de Criza si psihologul Mirela Zivari, ce se va desfasura la Hotelul Intercontinental.  Actrita urmeaza sa vina in Romania in octombrie, potrivit Click.

Este posibil ca Angelina sa stea la Intercontinental, pentru ca a cerut sa nu fie plimbata prea mult, insa acest lucru nu i-a oprit pe hotelieri sa se intreaca in oferte.

Cristian Chivu, Ilie Nastase, Silvia Dumitrescu, Gabriel Cotabita, Maia Morgenstern, Leonard Doroftei, Madalina Manole, Elena Gheroghe, Nadia Comaneci, Catalin Botezatu, Adina Buzatu si Monica Columbeanu se numara printre cei care au facut donatii pentru aceasta licitatie.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns