HomeALL MEDIAAnglo-românii: englezii stabiliţi pe plaiuri mioritice, la România, te iubesc!

Anglo-românii: englezii stabiliţi pe plaiuri mioritice, la România, te iubesc!

În timp ce unii români au luat drumul Occidentului în căutarea unui trai mai bun, există şi englezi care au dat Marea Britanie pe plaiurile mioritice. Mai mult decât atât, au adus în România peste patru miliarde de euro şi sunt în topul primilor 10 investitori străini.

Duminică, în cadrul emisiunii România, te iubesc!, prezentată de Cristian Leonte şi difuzată de Pro Tv începând cu ora 18:00, corespondentul Ştirilor Pro Tv, Anca Nastasi prezintă un reportaj inedit despre câţiva englezi stabiliţi în România.

Ei au deschis aici peste 4000 de fime şi au văzut în ţara noastră oportunitatea perfectă: aceea de a deschide cu bani puţini afaceri ce pot creşte la milioane de euro. Telespectatorii Pro Tv vor putea afla care sunt motivele ce i-au determinat pe aceşti oameni să se stabilească în România şi cum şi dacă au fost afectaţi de criza financiară.

Parteneriatul româno-britanic aduce beneficii ambelor părţi: românii învaţă să fie mai receptivi la alte culturi, iar britanicii îşi trăiesc viaţa din plin, uimiţi de dispoziţia românilor de a sărbători orice, oricând.

Deoarece au ales să parieze pe România şi să-şi deschidă aici afaceri care mai de care mai diverse, de la confecţii la imobiliare şi alimentaţie, englezii au oferit românilor locuri de muncă stabile, iar cei care au demonstrat că sunt serioşi şi determinaţi să facă treabă ca la carte au ajuns mâna dreaptă a investitorilor.

Care este povestea englezilor stabiliţi în România, ce anume i-a atras aici şi, mai ales, ce i-a făcut să rămână şi să spună România, te iubesc!, duminică, de la ora 18:00, la Pro TV, într-un reportaj realizat de Anca Nastasi.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns