HomeALL MEDIA28 octombrie. Revista Presei Media – ”Vocea Romaniei” record de audienta la Pro Tv si ” X Factor”, lider de audienta duminica seara!

28 octombrie. Revista Presei Media – ”Vocea Romaniei” record de audienta la Pro Tv si ” X Factor”, lider de audienta duminica seara!

“Vocea Romaniei” a inregistrat cele mai mari audiente din istoria show-ului, sambata seara, la Pro Tv

Sambata seara, 26 octombrie, “Vocea Romaniei” a avut cea mai urmarita editie din istoria show-ului pana in prezent, iar Pro Tv a fost lider absolut de audienta pe toate segmentele de public cu cifre record. Aproape patru milioane de romani din intreaga tara au urmarit competitia suprema a vocilor in minutul de aur 21:20.

vocea romaniei

In intervalul orar 20:27 – 22:46 in care a fost difuzata “Vocea Romaniei” , Pro Tv a inregistrat o audienta medie de 17,1 puncte si 35,8%

 

 

Show-ul ”X Factor” lider de audienta aseara la Antena 1!

Super show-ul X Factor a învins şi aseară orice fel de concurenţă.

X Factor ep2_1

Vocile extraordinare, poveştile emoţionante de viaţã, momentele amuzante, atât din backstage, cât şi de pe scenã şi replicile savuroase ale juriului au cucerit pe deplin telespectatorii, clasând show-ul în fruntea clasamentului de audienţã.

 

 

Ziarele nationale au castigat sume impresionante din publicitate

Primele zece ziare naționale care au atras cele mai mari volume de publicitate, în primele nouă luni ale acestui an, au vândut reclamă în valoare brută 29,8 milioane de euro (rate card), reprezentând 31% din totalul bugetului brut investit în presa scrisă

presa scrisa

Ziarele naționale au publicat 11.487 machete publicitare, în perioada 1 ianuarie – 30 septembrie a.c., adică 17% din totalul inserțiilor apărute în print, conform studiului „Monitorizarea Investițiilor în Publicitate” (MIP), realizat de Biroul Român de Audit Transmedia.

 

 

YOUTUBE pregăteşte lansarea unui serviciu muzical cu plată!

Site-ul de partajare de fişiere video YouTube, deţinut de grupul Google, plănuieşte să lanseze un serviciu muzical premium, prin intermediul căruia videoclipurile şi melodiile vor putea fi accesate în baza unui abonament.

youtube

Utilizatorii YouTube vor putea să acceseze în continuare gratuit vastul catalog de piese muzicale şi videoclipuri de pe acest site, însă ei vor avea şi opţiunea să plătească pentru acest nou serviciu “premium”.

 

 

Antena 1 nu acceptă să rezilieze contractul lui Mihai Bendeac! Cele două părți vor merge în instanță!

Antena 1 și Mihai Bendeac continuă scandalul mediatic, reprezentanții trustului Intact refuzând cu vehemență să rezilieze contractul cu actorul. Acesta a postat pe Facebook un mesaj prin care explică cum stă situația la momentul de față și prin care dă de înțeles că este posibil ca el și Antena 1 să ajungă în instanță.

mihai bendeac

Nu mi s-a acceptat cererea rezilierii contractului. Singurele solutiii raman instanta si scrisorile catre diferite ambasade şi institutii europene.

 

 

Peste 2.500.000 de români au urmărit în minutul de aur ”Romania, te iubesc!” la Pro Tv

Românii vor să ştie cine le fură dreptul la aer curat, iar ancheta Marea defrişare, realizată de corespondentul Ştirilor ProTV Alex Dima şi difuzată în cadrul ediţiei de ieri a emisiunii România, te iubesc! a plasat ProTV pe primul loc în topul preferinţelor telespectatorilor.

romania te iubesc

Astfel, în intervalul orar 18:01 – 19:00, atunci când a fost difuzată emisiunea, ProTV a înregistrat, în medie, pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, 7,3 puncte de rating şi 17,6% cotă de piaţă, de aproape două ori mai mult faţă de Antena 1, care avea 3,8 puncte de rating şi 9,1% cotă de piaţă.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns