HomeAUDIENȚE TVAniela, mult sub Regina. Telenovela de epocă nu atinge performanţele şatrei lui State

Aniela, mult sub Regina. Telenovela de epocă nu atinge performanţele şatrei lui State

Noua productie Media Pro Pictures, telenovela de epoca Aniela, nu se bucura nici pe departe de succesul rasunator al Reginei. Se pare ca romanii au fost mult mai atrasi de intrigile din satra de tigani , decat de balurile sofisticate din Aniela, pentru care au fost create rochii de mii de euro.

Diferenta de rating dintre cele doua telenovele este foarte mare. Aniela reuseste sa faca o medie de aproximativ 3 puncte de rating pe episod, in timp ce Regina batea recordul cu 8, chiar 9 puncte medii de rating, in urban, pe un public comercial cu varsta intre 18 si 49 de ani.

Minutul de aur al fiecarui episod din Aniela ( cu exceptia primului ) strange in jur de 4 -4,5 puncte de rating , incomparabil sub minutul de aur al unui episod obisnuit din Regina, unde se ajungea la un varf de 12 puncte rating.
De altfel,  chiar de la primul episod al telenovelei de epoca , producatorii au stiu ca nu se afla in fata unui succes care va zdrobi precedentul.

Pe 29 septembrie 2008, primul episod al Reginei a strans in fata televizoarelor 878.470  de privitori, reprezentand un rating de 7,7 (all urban). Pe 14 septembrie 2009, debutul Anielei a avut un rating de 5,5, adica 632 020 de telespectatori.

Conform Promance, compania care produce telenovela, aceasta este cea mai scumpa productie pe care a realizat-o vreodata.

(V.)

Lasa un comentariu aici!

Written by

razvan.badea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Latest comments
  • nu ma uit la telenovele. trebuie sa recunosc insa ca sunt cativa actori foarte buni care joaca in ele.ma refer la actori vechi, de teatru, cu real talent.oricum, ca idee generala cred ca romanii se uita mai degraba la povesti cu tigani .

  • Aniela e cea mai plictisitoare telenovela realizata de Promance.Si ca sa fie treaba treaba mai joaca si Adela Prostescu in ea>:).E cea mai mironosita vedeta.Eu as scoate telenovela.E GROAZNICA!JALNICA!ORIBILA!.

  • stai sa vina iarna, lumea sa stea doar in casa. o sa creasca si raitngul

  • mie mi se pare aniela plictisitoare. si mult mai putin amuzanta. regina de bine-dispunea.personajele erau mult mai simpatice si mai colorate. si rochiile tigancilor din satra erau mai frumoase.

Lasă un răspuns