HomeTELEVIZIUNEPremieră TVAnimale la Urgență, un serial de acţiune, în premieră la Nat Geo Wild

Animale la Urgență, un serial de acţiune, în premieră la Nat Geo Wild

Gulf Coast Veterinary Specialists (GCVS) din Houston, Texas, este unul dintre cele mai respectate – și solicitate – spitale pentru animale din Statele Unite ale Americii, ai cărui peste 200 de angajați tratează anual cel puțin 50.000 de pacienți. În noul serial Nat Geo WILD, Animale la Urgență, descoperim ce se întâmplă în culisele spitalului și urmărim evoluția celor mai complicate cazuri de medicină veterinară.

 

”GCVS are cele mai fascinante și impresionante cazuri din țară, cu pacienți de tot felul, de la animale exotice la animale din grădinile zoologice la cele deținute ca tovarăși de companie, iar acești pacienți intră pe ușile spitalului 24 de ore pe zi, șapte zile din șapte”, spune Geoff Daniels, vicepreședinte executiv și manager general al Nat Geo WILD. ”Combină toate acestea cu un grup incredibil de veterinari pasionați și obții cele main oi și mai specializate metode de îngrijire veterinară din lume. Iată ceva unic la TV.”

 

Având premiera în data de 1 septembrie, de la ora 18:00, acest serial din șase părți ne invită să urmărim ce se întâmplă cu pacienții ajunși la spital, de la diagnostic și pe perioada tratamentului. De la câini și pisici la cimpanzei și pitoni uriași, la berbeci și păsări exotice, o mare varietate de animale sunt binevenite aici.

GCVS este locul unde ajung animalele a căror îngrijire depășește capacitățile / posibilitățile veterinarilor obișnuiți, iar veterinarii de la GCVS se confruntă cu cele mai complexe și solicitante cazuri, purtându-ne prin diferitele departamente din spital: chirurgie și ortopedie, medicină internă, oncologie, neurologie și neurochirurgie, medicină intensivă, stomatologie și chirurgie orală, dermatologie și alergologie, specii aviare și exotice, diagnostic imagistic, oftalmologie, cardiologie, medicină sportivă, reabilitare și fitness, nutriție, urgență. Angajații concep în permanență noi abordări și tehnici de tratare a pacienților, cu ajutorul tehnologiei medicale de ultimă generație și metodelor de îngrijire specializată completă.

 

Cunoaște doctorii și specialiștii

Doctor Brian Beale este asociat și chirurg ortoped la GCVS. Pacienții săi sunt diverși, de la animale de casă la specii exotice.

Planurile sale inedite de tratament, experiența vastă și priceperea de chirurg îl ajută să maximizeze șansele fiecărui pacient la un rezultat pozitiv. Dr. Beale efectuează 10-20 de operații în fiecare săptămână. El este gazda unei emisiuni radio săptămânale despre sănătatea animalelor de companie și, de asemenea, susține conferințe în diverse colțuri ale lumii.

 

Doctor Heidi Hottinger este, de asemenea, asociat și chirurg la GCVS, specializată în operații, inclusiv oncologice, pe țesuturi moi. Întotdeauna plină de energie, dr. Hottinger este deseori văzută prin spital împreună cu cei doi câini ai săi din rasa Whippet. Abilitățile sale extinse includ extirparea tumorilor canceroase, amputări sau îndepărtarea corpurilor străine.

Danielle Inman este o forță neobosită a secției Specii Aviare și Exotice din GCVS. De formație erpetolog, ea a călătorit prin toată lumea ca să studieze reptile și amfibieni și mediul în care trăiesc. Este cunoscută în spital ca un expert în toate tipurile de animale exotice. Entuziasmul său contagios a transformat-o într-un membru foarte îndrăgit al personalului din spital.

 

 

Episodul 1 Joi, 1 septembrie, ora 18:00

Mikka, un piton reticulat de 5,5 metri, are nevoie de un control pulmonar pentru a se stabili dacă suferă de pneumonie. Este nevoie de efortul întregii echipe a secției de Specii Aviare și Exotice pentru a menține animalul nemișcat pentru o serie de radiografii. Dalmațianul Coco are nevoie de o operație riscantă pentru a i se extirpa un chist care împiedică funcționarea normală a coloanei vertebrale și capacitatea de a merge. Grădina Zoologică din Houston aduce de urgență la spital un exemplar din specia aviară rară Crax alberti, în vârstă de 31 de ani, care are piciorul rupt. Este acesta prea bătrân pentru operație? Stăpânii lui Daphne, un metis de labrador în vârstă de 11 ani, au de luat o decizie dificilă. Iar dr. Beale efectuează o operație de înlocuire totală de șold pentru Bear, un ciobănesc german șchiop. O altă zi obișnuită la GCVS!

 

Episodul 2 Joi, 8 septembrie, ora 18:00
Specialiștii de la Gulf Coast Veterinary se confruntă cu o premieră. Nia, un tigru bengalez alb de șase ani, are nevoie urgentă de operație. Harley, un cățeluș de terapie pentru o fetiță, are un picior rupt pe care numai o operație îl poate repara. Spirit, un papagal nimfă, are dificultăți de respirație din cauza unei umflături în gât. Și, un metis de labrador de nouă ani, pe nume Duchess, este supus unei operații de extirpare a unei tumori din apropierea creierului, care i-ar putea salva viața.

 

Episodul 3 Joi, 15 septembrie, ora 18:00
Damon, un câine de salvare găsit sângerând și fără o lăbuță, este candidat pentru primirea unei proteze, o procedură care i-ar putea schimba radical viața. Lucy, o cățelușă dachshund, este adusă de urgență la spital cu maxilarul zdrobit. Între timp, Emma, un buldog francez, este dusă la secția de neurologie cu picioarele paralizate. Două țestoase marine sunt aduse 321 de kilometri de la Golful Mexic până la secția de Specii Aviare și Exotice pentru a le fi extirpate o serie de tumori care apar necontrolat pe corpul lor. În final, Darth Rachel, o cățelușă Labrador Retriever, este adusă la GCVS din cauza respirației foarte îngreunate.

 

Animale la Urgență este produs de Propagate pentru Nat Geo WILD. Ben Silverman, Howard T. Owens, Brett-Patrick Jenkins și Richard Hall sunt producătorii executivi pentru Propagate. Pentru Nat Geo WILD, vicepreședinte executiv și manager general este Geoff Daniels.

 

Foto Credit: Nat Geo Wild

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.ivascu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns