Connect with us

Premieră TV

Animale la Urgență, un serial de acţiune, în premieră la Nat Geo Wild

Published

on

Gulf Coast Veterinary Specialists (GCVS) din Houston, Texas, este unul dintre cele mai respectate – și solicitate – spitale pentru animale din Statele Unite ale Americii, ai cărui peste 200 de angajați tratează anual cel puțin 50.000 de pacienți. În noul serial Nat Geo WILD, Animale la Urgență, descoperim ce se întâmplă în culisele spitalului și urmărim evoluția celor mai complicate cazuri de medicină veterinară.

 

”GCVS are cele mai fascinante și impresionante cazuri din țară, cu pacienți de tot felul, de la animale exotice la animale din grădinile zoologice la cele deținute ca tovarăși de companie, iar acești pacienți intră pe ușile spitalului 24 de ore pe zi, șapte zile din șapte”, spune Geoff Daniels, vicepreședinte executiv și manager general al Nat Geo WILD. ”Combină toate acestea cu un grup incredibil de veterinari pasionați și obții cele main oi și mai specializate metode de îngrijire veterinară din lume. Iată ceva unic la TV.”

 

Având premiera în data de 1 septembrie, de la ora 18:00, acest serial din șase părți ne invită să urmărim ce se întâmplă cu pacienții ajunși la spital, de la diagnostic și pe perioada tratamentului. De la câini și pisici la cimpanzei și pitoni uriași, la berbeci și păsări exotice, o mare varietate de animale sunt binevenite aici.

GCVS este locul unde ajung animalele a căror îngrijire depășește capacitățile / posibilitățile veterinarilor obișnuiți, iar veterinarii de la GCVS se confruntă cu cele mai complexe și solicitante cazuri, purtându-ne prin diferitele departamente din spital: chirurgie și ortopedie, medicină internă, oncologie, neurologie și neurochirurgie, medicină intensivă, stomatologie și chirurgie orală, dermatologie și alergologie, specii aviare și exotice, diagnostic imagistic, oftalmologie, cardiologie, medicină sportivă, reabilitare și fitness, nutriție, urgență. Angajații concep în permanență noi abordări și tehnici de tratare a pacienților, cu ajutorul tehnologiei medicale de ultimă generație și metodelor de îngrijire specializată completă.

 

Cunoaște doctorii și specialiștii

Doctor Brian Beale este asociat și chirurg ortoped la GCVS. Pacienții săi sunt diverși, de la animale de casă la specii exotice.

Planurile sale inedite de tratament, experiența vastă și priceperea de chirurg îl ajută să maximizeze șansele fiecărui pacient la un rezultat pozitiv. Dr. Beale efectuează 10-20 de operații în fiecare săptămână. El este gazda unei emisiuni radio săptămânale despre sănătatea animalelor de companie și, de asemenea, susține conferințe în diverse colțuri ale lumii.

 

Doctor Heidi Hottinger este, de asemenea, asociat și chirurg la GCVS, specializată în operații, inclusiv oncologice, pe țesuturi moi. Întotdeauna plină de energie, dr. Hottinger este deseori văzută prin spital împreună cu cei doi câini ai săi din rasa Whippet. Abilitățile sale extinse includ extirparea tumorilor canceroase, amputări sau îndepărtarea corpurilor străine.

Danielle Inman este o forță neobosită a secției Specii Aviare și Exotice din GCVS. De formație erpetolog, ea a călătorit prin toată lumea ca să studieze reptile și amfibieni și mediul în care trăiesc. Este cunoscută în spital ca un expert în toate tipurile de animale exotice. Entuziasmul său contagios a transformat-o într-un membru foarte îndrăgit al personalului din spital.

 

 

Episodul 1 Joi, 1 septembrie, ora 18:00

Mikka, un piton reticulat de 5,5 metri, are nevoie de un control pulmonar pentru a se stabili dacă suferă de pneumonie. Este nevoie de efortul întregii echipe a secției de Specii Aviare și Exotice pentru a menține animalul nemișcat pentru o serie de radiografii. Dalmațianul Coco are nevoie de o operație riscantă pentru a i se extirpa un chist care împiedică funcționarea normală a coloanei vertebrale și capacitatea de a merge. Grădina Zoologică din Houston aduce de urgență la spital un exemplar din specia aviară rară Crax alberti, în vârstă de 31 de ani, care are piciorul rupt. Este acesta prea bătrân pentru operație? Stăpânii lui Daphne, un metis de labrador în vârstă de 11 ani, au de luat o decizie dificilă. Iar dr. Beale efectuează o operație de înlocuire totală de șold pentru Bear, un ciobănesc german șchiop. O altă zi obișnuită la GCVS!

 

Episodul 2 Joi, 8 septembrie, ora 18:00
Specialiștii de la Gulf Coast Veterinary se confruntă cu o premieră. Nia, un tigru bengalez alb de șase ani, are nevoie urgentă de operație. Harley, un cățeluș de terapie pentru o fetiță, are un picior rupt pe care numai o operație îl poate repara. Spirit, un papagal nimfă, are dificultăți de respirație din cauza unei umflături în gât. Și, un metis de labrador de nouă ani, pe nume Duchess, este supus unei operații de extirpare a unei tumori din apropierea creierului, care i-ar putea salva viața.

 

Episodul 3 Joi, 15 septembrie, ora 18:00
Damon, un câine de salvare găsit sângerând și fără o lăbuță, este candidat pentru primirea unei proteze, o procedură care i-ar putea schimba radical viața. Lucy, o cățelușă dachshund, este adusă de urgență la spital cu maxilarul zdrobit. Între timp, Emma, un buldog francez, este dusă la secția de neurologie cu picioarele paralizate. Două țestoase marine sunt aduse 321 de kilometri de la Golful Mexic până la secția de Specii Aviare și Exotice pentru a le fi extirpate o serie de tumori care apar necontrolat pe corpul lor. În final, Darth Rachel, o cățelușă Labrador Retriever, este adusă la GCVS din cauza respirației foarte îngreunate.

 

Animale la Urgență este produs de Propagate pentru Nat Geo WILD. Ben Silverman, Howard T. Owens, Brett-Patrick Jenkins și Richard Hall sunt producătorii executivi pentru Propagate. Pentru Nat Geo WILD, vicepreședinte executiv și manager general este Geoff Daniels.

 

Foto Credit: Nat Geo Wild

 

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Premieră TV

Serialul “Zei americani” (American Gods) începe astazi pe AXN de la 22:50

Published

on

Foto credit: Sony Pictures Television

Serialul „Zei americani” (American Gods), bazat pe bestseller-ul internațional tradus în peste 30 de limbi, scris de Neil Gaiman, și dublu nominalizat la premiile Emmy 2017, debutează în această seară, de la ora 22:50, pe AXN.

Producția „Zei americani”, în care realitatea se îmbină magistral cu fantezia, spune povestea unui  nou tip de război – cel între Vechii și Noii Zei. Zeii Vechi au fost aduși în Statele Unite ale Americii, așa cum le știm astăzi, de imigranți pe parcursul ultimilor 500 de ani.

Tradiționali, Zeii Vechi au rădăcini mitologice din diferite culturi ale lumii – Odin (mitologia nordică), Czernobog (cea slavică), Bilquis (personajul biblic Regina din Sheba și zeița iubirii), Anansi (folclorul african), Anubis (cultura egipteană) și Easter (păgân germanic). Cât se poate de reali, aceștia au luat formă umană și, timp de secole, au căutat adepți și venerație, reușind să supraviețuiască până când și-au făcut apariția Zeii Noi – precum Tehnologia sau Media.

Noul război care este pe cale să înceapă între Zeii Vechi și cei Noi este descris prin ochii lui Shadow Moon (Ricky Whittle). Cu câteva zile înainte să fie eliberat din închisoare, soția sa, Laura, moare într-un accident auto. În avionul care îl ducea la înmormântarea acesteia, Shadow îl întâlnește pe Mr. Wednesday (Ian McShane), un bătrân excentric și enigmatic care îl angajează ca bodyguard și partener de călătorie. Când Laura reapare, nici vie dar nici moartă, Shadow începe să realizeze că poveștile despre mituri, zei și magie pe care Mr. Wednesday le spune au un sâmbure de adevăr.

Cei doi pornesc într-o călătorie profundă, inițiatică, în inima Americii, spre o lume ascunsă, unde magia este reală, cu scopul de a îi convinge pe Zeii Vechi să se unească și să lupte împotriva Zeilor Noi. Pe măsură ce Shadow traversează țara, acompaniindu-l pe Mr. Wednesday, luptă din răsputeri să accepte noua realitate și mai ales rolul lui în ea, dar și să afle mai multe despre trecutul său misterios.

ZEII VECHI

Mr. Wednesday (Ian McShane) – liderul Zeilor Vechi și Zeul Războiului, este un escroc plin de șarm și îndemânare. Cu planuri mărețe, multă magie și înțelepciune, îl angajează pe Moon ca bodyguard în călătoria pe care o începe de-a lungul Americii, în încercarea de a atrage cât mai mulți din Zeii Vechi în bătălia finală împotriva Zeilor Noi. Speră că o coaliție a Vechilor Zei le va asigura existența în noua America și le va redobândi o parte din influența pe care au pierdut-o.

Mad Sweeney (Pablo Schreiber) – este un spiriduș aflat într-o criză existențială, căruia nu îi vine să creadă că și-a pierdut șarmul și chemarea. Mereu dispus să lupte, are tot sprijinul lui Mr. Wednesday.

Zorya Vecgernyaya (Cloris Leachman) – este cea mai mare dintre cele trei surori care păzesc constelațiile, protejând lumea de ororile uitate de omul modern. Odată obișnuite cu statutul regal, cele trei au trebuit să se adapteze și să supraviețuiască cu mult mai puțin într-o țară care nu își amintește de ele.

Czernobog (Peter Stormare) – zeitate slavică a întunericului și răului, are rețineri în a se alătura războiului iminent, punând la îndoială motivațiile lui Mr. Wednesday.

Bilquis (Yetide Badaki) – este zeitatea iubirii care tânjește după adulația pe care o trezea în supuși în epoci apuse și care încearcă să își găsească relevanța în lumea de azi.

ZEII NOI

Technical boy (Bruce Langley) –un zeu nou, furnizor al tuturor noutăților tehnologice. Disperat să demonstreze, avid după putere și respect, se străduiește să își țină în frâu impulsivitatea și iritabilitatea, ceea ce îl face impredictibil într-un mod periculos.

Mr. World (Crispin Glover) – este liderul omniscient al coaliției Noilor Zei, atacat mai des de proprii subordonați decât de dușmani. Urmărind constant activitatea Vechilor Zei, realizează că Mr. Wednesday reprezintă o amenințare reală.

Media (Gillian Anderson) – este reprezentanta Noilor Zei în ochii publicului. Figură publică și om de vânzări, ea ia forma unor celebrități recunoscute. Se hrănește din atenția și idolatrizarea pe care oamenii o au față de ecranul laptopului, televiziorului sau al telefonului mobil în timp ce se uită la TV. Întotdeauna are controlul asupra situației, întorcând orice poveste în direcția pe care și-o dorește.

De-a lungul seriei, își vor face apariția și alte zeități care aparent nu au nicio legătură cu noul război care este pe punctul să înceapă. Care este povestea lor, cum încearcă Zeii Vechi și Zeii Noi să-și păstreze, dar și să-și atragă noi adepți, dar și cum se va obișnui Moon cu noul său rol în lumea zeilor și ce decizie va lua acesta (dacă va duce lupta la căpăt alături de Mr. Wednesday sau dacă se va întoarce alături de soția sa), telespectatorii vor afla începând de astăzi, în fiecare vineri, de la ora 22.50, la AXN.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Premieră TV

Iuliana Tudor dă startul sezonului 2 Vedeta populară la TVR 1

Published

on

Foto Credit: TVR

Noi membri în juriul emisiunii Vedeta populară, din sezonul al doilea! Iuliana Tudor ne prezintă noi concurenți talentați, pasionați de folclor și dornici să devină Vedeta populară în concursul transmis de TVR 1 în fiecare duminică, de la ora 21.00. Sezonul 2 Vedeta populară începe la TVR 1 din 29 aprilie.

45 de noi concurenți s-au aliniat la startul competiției talentelor din muzica populară românească și luptă pentru titlul de Vedeta populară și premiul de 100.000 de lei. Trebuie doar să aibă voce, carismă și o apariție de neuitat, care să ridice oamenii de pe scaune. Iuliana Tudor dă startul celui de-al doilea sezon Vedeta populară duminică, 29 aprilie, ora 21.00, la TVR 1.

Noul sezon Vedeta populară va avea 9 ediții pline de suspans, la care se adaugă semifinala și finala și vine cu câteva noutăți, care vor aduce spectacolului tv mai multă tensiune și emoție, dar și bună dispoziție.

Prima noutate se referă la componența juriului concursului: interpretele de muzică populară Niculina Stoican și Cornelia Rednic se alătură cunoscuților jurați Elise Stan, Grigore Leșe și Mircea Dinescu, în sezonul al doilea Vedeta populară, pentru a evalua prestațiile noilor concurenți, interpreți amatori din folclorul românesc.

 

„Nu vă faceți program în următoarele nouă săptămâni. Din 29 aprilie, ne întâlnim în fiecare seară de duminică, de la ora 21.00, la TVR 1, pentru a vă prezenta câte cinci concurenți dornici să devină Vedeta populară. Suntem la începutul unui nou sezon în care avem concurenți și mai talentați, și mai pregătiți din punct de vedere muzical, dar și cu povești de viață care ne vor impresiona până la lacrimi. Mulți dintre ei au înțeles că muzica este drumul lor și s-au luptat să își croiască acest drum. Aproape toți concurenții sezonului 2 au studii muzicale de specialitate, sunt ambițioși, frumoși, talentați și gata să dea tot ce au mai bun în fața juriului și a publicului”, declară Iuliana Tudor, care ne invită la un sezon Vedeta populară cu un nivel mai ridicat al concurenților din punct de vedere al pregătirii muzicale, cu muzică populară românească din toate colțurile țării, cu interpretări de suflet și multă voie bună.

 

Ca și în sezonul trecut, fiecare dintre cele nouă ediții preliminare Vedeta populară are câte trei probe. În prima probă, concurenții vor cânta acompaniați sau nu de orchestră, în funcție de alegerea fiecăruia. În proba a doua, vor face duet cu artistul preferat de muzică populară, iar în proba a treia va trebui să redea cât mai fidel o melodie fredonată de unul dintre jurați. O altă noutate a acestui sezon, care va adăuga și mai multă tensiune concursului, este că la finalul primei probe, juriul va elimina unul dintre cei cinci concurenți ai serii.

Dintre cei 5 concurenți ai fiecărei ediții, doar unul se va califica în semifinală. Apoi, din cei 9 semifinaliști, 5 vor ajunge în finala Vedeta populară, care va avea loc în luna iunie. Selectaţi la începutul lui 2018, în sezonul 2 al concursului de talente din folclorul românesc, cei mai buni 45 de concurenți din Muntenia, Moldova, Dobrogea, Ardeal, Oltenia, Banat și Bucovina îmbracă straie populare româneşti şi concurează pentru titlul de Vedeta populară şi premiul în valoare de 100.000 lei.

Și în sezonul al doilea, Orchestra Națională Valahia, a Primăriei Captalei, susținută de Creart este alături de concurenți în intepretările live din show. Actorii Lucian Ghimişi şi Dan Clucinschi, coprezentatorii Iulianei Tudor în show, află părerile lor imediat după concurs şi ne ajută să îi cunoaştem mai bine.

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Premieră TV

Ajutor! Vreau să slăbesc! – in premiera, in grila Prima TV

Published

on

Foto Credit: PRIMA TV

Nutriționistul Cornelia Marin și antrenorul de fitness Stelian Tufaru sunt pregătiți să îi ajute pe cei ce vor să câștige lupta cu kilogramele în plus, în fiecare joi, de la ora 20.30, în cadrul unui reality-show marca Prima TV, Ajutor! Vreau să slăbesc!.

Concurenții emisiunii sunt oameni obișnuiți, care după multe încercări de a scăpa de kilogramele nedorite, au ocazia să colaboreze cu specialiști în nutriție și sport. După analize amănunțite, specialiștii emisiunii le vor pregăti diete și un program de sport personalizate, pentru a face mai ușoară lupta cu kilogramele în plus.

Mândrindu-se cu o experiență de peste 15 ani în domeniul nutriției, Cornelia Marin este împotriva dietelor “citite în reviste sau găsite pe internet” și spune că fiecare persoană care își dorește să slăbească trebuie să urmeze o dietă potrivită pentru organismul și pentru stilul de viață pe care le are. De aceea, Cornelia Marin le va arăta concurenților pașii pe care trebuie să îi urmeze pentru a ajunge la rezultatele dorite și îi va învăța cum să aibă un stil de viață sănătos.

 

În același timp, antrenorul de fitness Stelian Tufaru este omul care nu crede în cuvântul “imposibil”. Multiplu campion balcanic și medaliat la Cupa Europei, Stelian Tufaru este mai mult decât un antrenor de fitness pentru participanții emisiunii Ajutor! Vreau să slăbesc!. Împreună cu nutriționistul Cornelia Marin, Stelian Tufaru le insuflă concurenților dorința de victorie în lupta cu kilogramele, hotărâre și determinare să meargă până la capăt.

Urmăriți din 12 aprilie, în fiecare joi, de la ora 20.30, noua emisiune marca Prima TV, Ajutor! Vreau să slăbesc! – un reality-show plin de emoție, provocări și motivație.

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending