Connect with us

Premieră TV

Animale la Urgență, un serial de acţiune, în premieră la Nat Geo Wild

Published

on

Gulf Coast Veterinary Specialists (GCVS) din Houston, Texas, este unul dintre cele mai respectate – și solicitate – spitale pentru animale din Statele Unite ale Americii, ai cărui peste 200 de angajați tratează anual cel puțin 50.000 de pacienți. În noul serial Nat Geo WILD, Animale la Urgență, descoperim ce se întâmplă în culisele spitalului și urmărim evoluția celor mai complicate cazuri de medicină veterinară.

 

”GCVS are cele mai fascinante și impresionante cazuri din țară, cu pacienți de tot felul, de la animale exotice la animale din grădinile zoologice la cele deținute ca tovarăși de companie, iar acești pacienți intră pe ușile spitalului 24 de ore pe zi, șapte zile din șapte”, spune Geoff Daniels, vicepreședinte executiv și manager general al Nat Geo WILD. ”Combină toate acestea cu un grup incredibil de veterinari pasionați și obții cele main oi și mai specializate metode de îngrijire veterinară din lume. Iată ceva unic la TV.”

 

Având premiera în data de 1 septembrie, de la ora 18:00, acest serial din șase părți ne invită să urmărim ce se întâmplă cu pacienții ajunși la spital, de la diagnostic și pe perioada tratamentului. De la câini și pisici la cimpanzei și pitoni uriași, la berbeci și păsări exotice, o mare varietate de animale sunt binevenite aici.

GCVS este locul unde ajung animalele a căror îngrijire depășește capacitățile / posibilitățile veterinarilor obișnuiți, iar veterinarii de la GCVS se confruntă cu cele mai complexe și solicitante cazuri, purtându-ne prin diferitele departamente din spital: chirurgie și ortopedie, medicină internă, oncologie, neurologie și neurochirurgie, medicină intensivă, stomatologie și chirurgie orală, dermatologie și alergologie, specii aviare și exotice, diagnostic imagistic, oftalmologie, cardiologie, medicină sportivă, reabilitare și fitness, nutriție, urgență. Angajații concep în permanență noi abordări și tehnici de tratare a pacienților, cu ajutorul tehnologiei medicale de ultimă generație și metodelor de îngrijire specializată completă.

 

Cunoaște doctorii și specialiștii

Doctor Brian Beale este asociat și chirurg ortoped la GCVS. Pacienții săi sunt diverși, de la animale de casă la specii exotice.

Planurile sale inedite de tratament, experiența vastă și priceperea de chirurg îl ajută să maximizeze șansele fiecărui pacient la un rezultat pozitiv. Dr. Beale efectuează 10-20 de operații în fiecare săptămână. El este gazda unei emisiuni radio săptămânale despre sănătatea animalelor de companie și, de asemenea, susține conferințe în diverse colțuri ale lumii.

 

Doctor Heidi Hottinger este, de asemenea, asociat și chirurg la GCVS, specializată în operații, inclusiv oncologice, pe țesuturi moi. Întotdeauna plină de energie, dr. Hottinger este deseori văzută prin spital împreună cu cei doi câini ai săi din rasa Whippet. Abilitățile sale extinse includ extirparea tumorilor canceroase, amputări sau îndepărtarea corpurilor străine.

Danielle Inman este o forță neobosită a secției Specii Aviare și Exotice din GCVS. De formație erpetolog, ea a călătorit prin toată lumea ca să studieze reptile și amfibieni și mediul în care trăiesc. Este cunoscută în spital ca un expert în toate tipurile de animale exotice. Entuziasmul său contagios a transformat-o într-un membru foarte îndrăgit al personalului din spital.

 

 

Episodul 1 Joi, 1 septembrie, ora 18:00

Mikka, un piton reticulat de 5,5 metri, are nevoie de un control pulmonar pentru a se stabili dacă suferă de pneumonie. Este nevoie de efortul întregii echipe a secției de Specii Aviare și Exotice pentru a menține animalul nemișcat pentru o serie de radiografii. Dalmațianul Coco are nevoie de o operație riscantă pentru a i se extirpa un chist care împiedică funcționarea normală a coloanei vertebrale și capacitatea de a merge. Grădina Zoologică din Houston aduce de urgență la spital un exemplar din specia aviară rară Crax alberti, în vârstă de 31 de ani, care are piciorul rupt. Este acesta prea bătrân pentru operație? Stăpânii lui Daphne, un metis de labrador în vârstă de 11 ani, au de luat o decizie dificilă. Iar dr. Beale efectuează o operație de înlocuire totală de șold pentru Bear, un ciobănesc german șchiop. O altă zi obișnuită la GCVS!

 

Episodul 2 Joi, 8 septembrie, ora 18:00
Specialiștii de la Gulf Coast Veterinary se confruntă cu o premieră. Nia, un tigru bengalez alb de șase ani, are nevoie urgentă de operație. Harley, un cățeluș de terapie pentru o fetiță, are un picior rupt pe care numai o operație îl poate repara. Spirit, un papagal nimfă, are dificultăți de respirație din cauza unei umflături în gât. Și, un metis de labrador de nouă ani, pe nume Duchess, este supus unei operații de extirpare a unei tumori din apropierea creierului, care i-ar putea salva viața.

 

Episodul 3 Joi, 15 septembrie, ora 18:00
Damon, un câine de salvare găsit sângerând și fără o lăbuță, este candidat pentru primirea unei proteze, o procedură care i-ar putea schimba radical viața. Lucy, o cățelușă dachshund, este adusă de urgență la spital cu maxilarul zdrobit. Între timp, Emma, un buldog francez, este dusă la secția de neurologie cu picioarele paralizate. Două țestoase marine sunt aduse 321 de kilometri de la Golful Mexic până la secția de Specii Aviare și Exotice pentru a le fi extirpate o serie de tumori care apar necontrolat pe corpul lor. În final, Darth Rachel, o cățelușă Labrador Retriever, este adusă la GCVS din cauza respirației foarte îngreunate.

 

Animale la Urgență este produs de Propagate pentru Nat Geo WILD. Ben Silverman, Howard T. Owens, Brett-Patrick Jenkins și Richard Hall sunt producătorii executivi pentru Propagate. Pentru Nat Geo WILD, vicepreședinte executiv și manager general este Geoff Daniels.

 

Foto Credit: Nat Geo Wild

 

Lasa un comentariu aici!

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Premieră TV

La La Land, filmul revelație care a câștigat 214 premii și a primit alte 250 de nominalizări, la FilmBox Premium

Published

on

Foto Credit: Filmbox

Pelicula care a dominat lumea cinematografică în 2016 – LA LA LAND – va fi difuzată pe 13 ianuarie, de la ora 21:00 de canalul FilmBox Premium. Câștigător a 6 premii Oscar și a 7 Globuri de Aur, plus alte 201 premii și 250 de nominalizări, filmul scris și regizat de  Damien Chazelle a primit numai review-uri la superlativ.

 

LA LA LAND este un musical care urmărește povestea Miei (Emma Stone), o actriță aspirantă și a lui Sebastian (Ryan Gosling), un muzician îndrăgostit de jazz, care se luptă să atingă succesul într-un oraș în care prea multe visuri și inimi sunt frânte zi de zi. Acțiunea se desfășoară în zilele noastre, în Los Angeles, iar decorurile fascinante sunt completate de momente de muzică de excepție. Povestea cucerește pentru că surprinde bucuriile, dar și dezamăgirile de zi cu zi a doi tineri îndrăgostiți în încercarea lor de a-și îndeplini visurile.

 

Cel mai frumos însă descrie acest film însuși Ryan Gosling, într-un interviu pe care FilmBox l-a obținut în exclusivitate: Pentru mine, LA LA LAND este mult mai mult decât un musical. Înainte de orice, este povestea a doi oameni și a relației lor complicate. Când am citit scenariul, mi-a plăcut faptul că aș avea ocazia să am o legătură emoțională cu toate personajele, deci faptul că erau și melodii sau nu, asta nu conta prea mult pentru mine. Ce mă fascinează la musicaluri este că se poate întâmpla orice. Din momentul în care presupunem că personajele principale au voie să cânte sau să danseze, oricât de bizară e situația, atunci poți să arunci toate regulile posibilităților pe geam. Și nimănui nu i se pare surprinzător. Acesta e exact mesajul pe care am vrut să-l transmitem în scena în care zburăm printre stele”.

 

Toate bucățile cântate la pian, în film, au fost înregistrate mai întâi, de pianistul Randy Kerber, în perioada de pre-producție a filmului. Ryan Gosling însă a petrecut câte două ore pe zi, 6 zile pe săptămână, timp de 3 luni, pentru a lua lecții de pian, iar până când au început filmările, Gosling a învățat să cânte toate partiturile din film fără a fi nevoie de nicio dublură. Până și John Legend, care apare la rândul său în acest film, s-a declarat invidios pe o astfel de performanță. Mereu am vrut să învăț să cânt la pian, dar cumva n-am avut ocazia. Nu aveam un pian acasă, deci n-am avut șansa să mă familiarizez cu clapele. În cazul LA LA LAND, a mai existat o provocare. Personajul meu cântă la pian într-un mod anume. Este un stil de jazz care are cerințele sale proprii, foarte precise. Dacă mi-ar fi spus cineva că voi învăța să cânt jazz și că-mi va place, nu l-aș fi crezut. Dar lucrurile astea se întâmplă până la urmă. Am avut un profesor minunat, iar cele trei luni cu el ca maestru au trecut foarte repede”, a povestit Ryan Gosling, recompensat cu Globul de Aur și nominalizat la Oscar pentru acest rol.

 

Și Emma Stone are momente artistice live în acest film de excepție. Actrița a interpretat piesa ”Audition (The Fools Who Dream)” live, fără a exista o preînregistrare. Stone a decis în timpul filmării când să treacă de la dialog la cântat, iar Justin Hurwitz, compozitorul cântecului, se afla într-o altă încăpere și cânta la pian pentru ca Emma Stone să-l poată auzi printr-o cască. ”M-am simțit aproape ca la karaoke și nu cred că vreți să mă auziți cum cât eu la karaoke”, a glumit Emma Stone, câștigătoare a unui premiu Oscar pentru rolul din acest film.

 

Pelicula a avut un buget estimat la 30 de milioane de dolari și câștiguri de 150 de milioane de dolari doar în Statele Unite. Coloana sonoră a fost realizată de Justin Hurwitz și este fără îndoială cea care rămâne mult timp în memorie. Chiar și acum, după ce m-am uitat la tot filmul, mă emoționează la fel de mult ca atunci când am ascultat-o prima dată. Ei bine, asta e puterea muzicii. LA LA LAND nu ar exista fără ea”, a mai declarat Ryan Gosling.

 

LA LA LAND este sâmbătă, 13 ianuarie, de la ora 21.00, pe FilmBox Premium.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Premieră TV

Eurosport va transmite în exclusivitate turneul Australian Open. Simona Halep, cap de afiş!

Published

on

  • Fanii se vor bucura de tenis din plin pe toată durata lunii ianuarie

  • Legendarii Mats Wilander, John McEnroe și Boris Becker analizează pentru Eurosport cele mai importante momente ale turneului

  • Peste 300 de ore de transmisiuni în direct de la Australian Open vor fi la dispoziția fanilor români pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player

 

Starurile tenisului mondial se întorc în circuitul turneelor de Mare Șlem în luna ianuarie, în direct și exclusiv pe Eurosport. Roger Federer, Simona Halep, Rafael Nadal și Novak Djokovic sunt, poate, cei mai cunoscuți sportivi dintre cei care vor ține capul de afiș la Australian Open.

 

Fanii tenisului vor avea la dispoziție, prin intermediul Eurosport și Eurosport Player, imagini și conținut de pe toate terenurile de joc și din toate meciurile disputate la Australian Open. Cu drepturi exclusive de transmisiune în Europa, Eurosport pune la dispoziție peste 300 ore de transmisiuni în direct, o echipă de experți și comentatori de top și multe alte modalități inovative de prezentare și analiză a celor mai importante momente de la Australian Open.

 

Mats Wilander, câștigător a șapte titluri de Grand Slam, expert și prezentator Eurosport, a declarat: “Australian Open este turneul cel mai îndrăgit de jucători. Prin atmosfera sa relaxată, le oferă cadrul perfect să joace cel mai bun tenis pentru fanii care îi urmăresc din Europa. De aceea, sunt absolut sigur că noi, echipa Eurosport, le oferim fanilor noștri cel mai bun conținut din tenisul mondial. Ne dorim să ne depășim limitele prin conținutul și acoperirea pe care le

aducem fanilor. Avem cele mai bune nume din tenis, realizăm cele mai bune analize și dăm șansa telespectatorilor noștri să își urmărească favoriții. Știm ce vor fanii tenisului pentru că și noi suntem fani ai acestui sport, la rândul nostru.”

 

Cei mai buni experți

Elita tenisului mondial va fi și de data aceasta prezentă la Eurosport în avanpremieră, dar și pe durata Australian Open. Nu doar că ne vor spune ce se întâmplă pe terenurile de la Melbourne, dar ne vor explica și motivele din spatele fiecărei mutări. Analiza competiției va fi făcută de o adevărată echipă de legende ale tenisului, cu John McEnroe, Boris Becker și Mats Wilander în prim-plan. În plus, Wilander și Barbara Schett vor fi gazdele bine-cunoscutei emisiuni Game, Schett and Mats.

 

John McEnroe revine pe ecrane în 2018 pentru că atunci când Comisarul din Tenis vorbește, toată lumea ascultă. Cu un format condensat și cu subiecte noi, emisiunea ”The Commissioner of Tennis” îi dă ocazia legendei americane să își spună părerea într-un mod original despre cele mai noi și interesante știri de la Melbourne.

 

Și mai multe noutăți

Patrick Mouratoglou revine cu “The Coach”, emisiunea în care antrenorul Serenei Williams combină analiza clasică și tehnologia într-un studio cu realitate augmentată. Astfel, fanii și jucătorii vor putea să afle mai multe și să înțeleagă ultimele trenduri și evoluții din tenisul de top. Fie că analizează cauzele pentru care un jucător este într-o  formă mai puţin bună sau de ce o lovitură este mai eficientă pentru un jucător în comparație cu alta, Mouratoglou se va asigura că fanii tenisului sunt la zi cu toate informațiile disponibile.

 

Eurosport continuă și în tenis demersul său de a explica fanilor ce stă în spatele fiecărui sport prin seria de emisiuni Sports Explainer. După ce a prezentat secretul forehand-ului lui Rafael Nadal și modul de pregătire al lui Stan Wawrinka, Sports Explainer îl aduce în prim-plan pe Roger Federer și urmărește evoluția incredibilă a jocului său în 2017, an în care a câștigat două titluri de Mare Șlem.

 

Perioada premergătoare Australian Open va fi dedicată carierei lui Roger Federer, cu cele mai bune momente din meciurile jucate la primul Grand Slam al anului, printre care și duelul de neuitat în cinci seturi cu Rafael Nadal din finala de anul trecut. Conținutul difuzat de Eurosport pe durata turneului va fi completat și de formate scurte dedicate platformelor de digital și social media, pentru ca fanii să poată fi permanent la curent cu acțiunea din Australia chiar la prima oră a dimineții, totul prin intermediul noului format Aussie Breakfast.

 

Mai mult de un turneu de două săptămâni

În perioada premergătoare Open-ului australian, Eurosport transmite turneele de tenis de la Doha, Brisbane, Sydney și Cupa Hopman pentru a le da ocazia fanilor să își urmărească favoriții înaintea participării acestora la turneul de Grand Slam din a doua parte a lunii.

 

Mai mult, Eurosport extinde numărul de terenuri de pe care vor fi difuzate meciuri din calificările pentru Australian Open, comparativ cu 2017. Tragerea la sorți pentru tabloul principal este, de asemenea, transmisă în direct pe Eurosport și Eurosport Player joi, 11 ianuarie de la ora 10:30.

 

Transmisiunea Eurosport din 2017 de la Australian Open a reprezentat un record în materie de audiență. Peste 20.7 milioane de telespectatori* au urmărit finala de simplu dintre Roger Federer și Rafael Nadal, transformând-o în a doua cea mai urmărită transmisiune în direct din istoria Eurosport.

 

Cel mai important an

Australian Open deschide balul într-un an în care pe Eurosport vor putea fi urmărite unele dintre cele mai bune și mai mari evenimente din calendarul sportiv: Jocurile Olimpice de iarnă de la PyeongChang în februarie, Premier League (august – mai), MotoGP (martie – noiembrie), Roland Garros în mai, Cursa de 24 ore de la Le Mans în iunie, Turul Franței în iulie și US Open la sfârșitul verii.

 

 

Calendarul transmisiunilor de tenis Eurosport în ianuarie 2018:

 

7-13 ianuarie 2018 – ATP Sydney

 

10-13 ianuarie – Australian Open – calificări

 

15-28 ianuarie – Australian Open

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Premieră TV

HISTORY urmăreşte cum maşinile legendare americane devin bolizi off-road în „Mecanicii de la Hauk Designs”

Published

on

HISTORY transmite în premieră, începând din 10 ianuarie, serialul „Mecanicii de la Hauk Designs” care urmăreşte modul în care sunt create maşini off-road personalizate, inspirate de istorie, care păstrează un design modern şi neşlefuit. În fiecare miercuri, de la ora 21:00, mecanicul Kenny Hauk şi echipa sa de specialişti de la Hauk Designs vor propune în fiecare episod noi modele de autovehicule memorabile, cu mulţi cai putere, realizate din piese neaşteptate.

 

Hauk a început acest business în garajul părinţilor săi, dezvoltând compania până la nivelul unui atelier de automobile off-road cunoscut pe plan internaţional.  Inspiraţia echipei de la Hauk Designs, formată din Rick, constructorul-şef Rob, mecanicul Clint, managerul de operaţiuni Justin, tehnicianul Josh Moe şi soţia lui şi co-proprietarul afacerii Vianna, este fără limită, aceştia utilizând în construcţia maşinilor de la pistoale Colt .45 la locomotive cu aburi până la arme folosite de vikingi.

 

În primul episod, difuzat pe 10 ianuarie, de la ora 21:00, cei de la Hauk Deisgns urmează să transforme o caroserie a unui Jeep Wrangler 2007 într-un vechicul off-road inspirat dintr-un avion de luptă din Al Doilea Război Mondial.

 

Foto Credit: HISTORY

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement

Trending