HomeTELEVIZIUNEEmisiuniAnisia Gafton glumește cu Cove, de luni, la Vorbește lumea

Anisia Gafton glumește cu Cove, de luni, la Vorbește lumea

Anisia Gafton, câștigătoarea premiului de orginalitate din sezonul al șaselea Românii au talent și cea care a cucerit o țară întreagă cu umorul ei, va fi alături de Cove în platoul Vorbește lumea, începând de luni, pentru a prezenta și analiza cele mai importante subiecte din lumea mondenă și nu numai.

Mă bucur foarte tare că o să prezint alături de Cove emisiunea Vorbește lumea. Abia aștept. O să fie o experiență minunată și o să fac oamenii de acasă să râdă. O să ne distrăm :)”, a declarat Anisia Gafton.

În ediția de luni, 20 iunie, Maria Constantin și Marcel Toader, proaspăt întorși de la filmările pentru Ferma vedetelor, ne vor dezvălui că nu și-au putut stăpâni dragostea pentru Cipru și s-au reîntors pe meleagurile cipriote pentru a filma un nou videoclip al Mariei. Corina Bud va fi și ea prezentă în platou, alături de Cove și Anisia, pentru a lansa noua ei piesă, iar Ana Culcer le va vorbi telespectatorilor despre alimentația și îngrijirea sugarilor pe timp de caniculă.

Telespectatorii sunt invitați, de luni până vineri, de la 11:30 la 13:00 și de la 14:00 la 15:00, alături de Cove și invitații săi speciali, pentru a afla despre ce Vorbește lumea, numai la PRO TV.

Lasa un comentariu aici!

Written by

arina.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns