HomeLIFE STYLEAnna Lesko si Pavel Stratan au povestit peripetiile de la filmarile noului clip!

Anna Lesko si Pavel Stratan au povestit peripetiile de la filmarile noului clip!

Anna Lesko si Pavel Stratan au venit miercuri seara la MTV, in emisiunea “Live@6” si au animat platoul cu povesti, multa energie si dulcele grai moldovenesc.

Cei doi le-au povestit lui George Vintila si Oanei Tache ca nici ei nu stiu de ce le-a luat atata timp sa colaboreze impreuna, asa cum au facut-o acum pentru piesa “Leagana barca”.

In privinta videoclipului, telespectatorii MTV au aflat de la Anna, care a povestit foarte entuziasmata, toate peripetiile de la filmari.

Ne-am propus sa filmam 3 ore, asa de fapt am si semnat contractul pentru trenuri, care s-au transformat in 12…si a fost asa o nebunie… este prima data cand am folosit locomotive si vagoane si sine doar pentru noi. Mai mult, am mers in diferite locatii si a doua zi am ajuns la o podgorie unde trebuie sa filmam rasaritul, cu soare, cu lumina frumoasa si in realitate turna cu galeata”

Cei care nu au ratat aceasta editie Live@6 la MTV au mai aflat despre Anna ca limba ei materna este rusa si nu stia sa vorbeasca romana sau moldoveneste, asa cum o face Pavel.

Pavel la randul lui a spus ca mai are inca 5 colaborari la care lucreaza, toate de hip hop, dintre care trei piese sunt deja gata si a fredonat un refren in premiera la MTV.

Lasa un comentariu aici!

Written by

adrian.popa@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns