Connect with us

Emisiuni

Andreea Tonciu și Rona Hartner, duel în noroi la „Șerifi de România”

Published

on

Foto Credit: Antena 1
 

Cea de-a treia ediție a show-ului „Șerifi de România” aduce luni seară la Antena 1 și primul duel. După ce la primele probe au primit cele mai multe nominalizări, Rona Hartner și Andreea Tonciu se confruntă pentru marea decizie: cine rămâne acasă și cine părăsește competiția. 

Dan Negru le comunică celor două dueliste că trebuie să se prezinte la locul faptei cu bagajele gata făcute, pentru că cine pierde pleacă direct acasă. Surpriza va fi însă atunci când cele două constată ce trebuie să facă la duel: să se arunce într-un spațiu plin cu noroi, dar nu pentru a se lupta, ci pentru a umple un vas special amenajat doar cu noroiul adunat pe corp.

Cu cât mai mult noroi în vas, cu atât mai repede va ieși la suprafață o brățară salvatoare. Cine va intra prima în posesia brățării salvatoare va rămâne în concurs.

Încurajate de ceilalți concurenți, cele două dueliste își promit să concureze fair play. Rona va fi bucuroasă să vadă că printre susținători se află și tatăl său, în vreme ce Andreea va fi încântată să își vadă mama.

Cine va reuși să câștige proba, cum se vor întrece cele două și cine pleacă acasă, telespectatorii Antena 1 vor afla luni seară, de la 20.30.

SERIFI DE ROMANIA ANTENA 1

SERIFI DE ROMANIA
ANTENA 1

[nextpage title=”detalii pe urmatoarea pagina!”]

 

Misiune în Deltă

Rămași în 11, concurenții de la „Șerifi de România” își continuă luni seară misiunile de găsire a servietelor împrăștiate prin țară, care ascund cheile pentru seif. Așa se face că aceștia sunt treziți cu noaptea în cap de Andrei și Florin, comandanții de la unitate și sunt îmbarcați către o destinație necunoscută. 

Vedetele vor constata în cele din urmă cu uimire că locul către care se îndreaptă este Delta Dunării. Un loc superb din țara noastră, care însă nu se va dovedi deloc prietenos cu concurenții. Deși mulți au fost nerăbdători să ajungă în Deltă, de unde sperau să plece cu amintiri frumoase, au decoperit aici un mediu aspru pentru misiunile de la „Șerifi de România”: vedetele trebuie să doarmă sub cerul liber pe un ponton, să își procure singuri apa potabilă într-un loc în care aceasta nu există sau să construiască o plută rezistentă.

Show-ul „Șerifi de România” este în fiecare luni și marți de la 20.30, la Antena 1. 

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

Juratul ”X Factor” Horia Brenciu vrea să își deschidă școală de canto

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

După experiența sa de jurat la pupitrul X Factor”, show ce va avea premiera duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, juratul Horia Brenciu a observat unele lucruri care nu i-au plăcut în ceea ce privește pregătirea muzicală a tinerilor artiști, așa că s-a gândit să ia problema în propriile mâini.

Mai exact, Horia Brenciu este supărat că unii tineri nu nimeresc pe mâinile unor profesori de canto dedicați și care să aibă dăruire, așa cum și uneia dintre fiicele sale i s-a îmtâmplat. Muzicianul a remarcat faptul că o astfel de experiență poate avea efecte nedorite asupra viitoarei cariere a tinerilor artiștri. ”Trebuie să știi să îi atragi! Mulți profesori fac asta ca afacere, ar trebui să fie mai întâi pasiunea și abia apoi afacerea! Mă gândesc serios să deschid o școală de canto”, a anunțat juratul Horia Brenciu.

Cum au reacționat colegii sãi, telespectatorii pot afla în această toamnă, la Antena 1, în cel de-al optulea sezon ”X Factor”, care se anunță plin de surprize.

Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei și vor căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel și ei ocazia să decidă alături de jurați cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi povești spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa sunt scoase la iveală în noul sezon ”X Factor”, ce va avea marea premierã duminicã, de la 20:00, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Horia Brenciu, despre următorul câștigător ”X Factor”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Horia Brenciu, juratul care a reușit până acum să câștige de două ori X Factor” alături de discipolii săi Jeremy Ragsdale și Adina Răducanu, încearcă deja să facă portretul robot al următorului artist care va pleca acasă cu marele premiu. 

La fiecare început de sezon, fiecare dintre cei patru jurați încearcă să își facă o strategie și caută potențialul în fiecare concurent care urcă pe scenă la audiții. Aceștia speră să găsească în fiecare o calitate pe care să o poată șlefui, asemeni unui diamant, pentru a putea străluci cu adevărat în etapele finale ”X Factor”. Horia Brenciu este de părere că un lucru este însă esențial pentru oricine își dorește marele premiu: ”Ca să câștigi X Factor, trebuie să iubești publicul, iar el să îți dea înapoi iubirea”. În plus, juratul consideră că foștii concurenți și câștigători precum Florin Ristei, Olga Verbiţchi sau Jeremy Ragsdale au stabilit anumite standarde. ”Noi mergem într-o expediție de jumătate de an, nu pot lua alături de mine pe cineva temător, îmi trebuie cutezanță!”, a adăugat Horia Brenciu.

Cel de-al optulea sezon ”X Factor” se anunță plin de surprize încă de la început. Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei și vor căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel și ei ocazia să decidă alături de jurați cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi povești spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa sunt scoase la iveală în noul sezon ”X Factor”, ce va avea marea premierã pe 26 august, de la 20:00, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Gianina Corondan revine in televiziune, la Antena 1

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Gianina Corondan va intra în culisele “Te cunosc de undeva!”, în cel de-al 13-lea sezon al show-ului care începe, din 8 septembrie, la Antena 1, și le va arăta telespectatorilor ce se ascunde în spatele fiecărei transformări pe care o vor realiza Connect-R, Alexandra Velniciuc, Romică Țociu, Ana Baniciu și Raluka, Mihai Trăistariu, Carmen Rădulescu, Alin Gheorghișan, Barbara Isasi, solista trupei Mandinga, și Jean de la Craiova.

De ceva vreme, am pornit într-o călătorie incredibil de interesantă în lumea oamenilor care muncesc cu spor. Fac Vizite de lucru în fabrici, ONG-uri etc. Și iată că am fost invitată să fac o Vizită de lucru și în fabrica “Te cunosc de undeva!”, fapt care m-a bucurat foarte tare, căci voi vedea cum se transformă artiștii cunoscuți în alți artiști cunoscuți, dar și ce ar trebui eu să fac în cazul în care aș vrea să mă pun în pielea lor. Sunt prietena lor aici, dar și curioasa de serviciu! Voi fi la antrenamente, la repetiții, în spatele scenei, la cabine, în camera transformărilor, spune Gianina, entuziasmată.

După antrenamentele la care a luat deja parte, Gianina și-a făcut o primă impresie despre concurenții acestui sezon. “Ei spun că sunt emoționați și că le e foarte greu, dar eu îi văd foarte relaxați. A, și mănâncă pe sistem nervos”, mai spune ea, amuzată.

Ce va surprinde Gianina Corondan în culisele show-ului, telespectatorii Antenei 1 vor vedea, din 8 septembrie, în cel de-al 13-lea sezon “Te cunosc de undeva!”.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending