HomeLIFE STYLEAntena 1, numarul 1 in divertisment …

Antena 1, numarul 1 in divertisment …

33% dintre cetăţenii românii spun că Antena 1 este postul cu cele mai bune emisiuni antena1de divertisment, relevă cel mai recent sondaj de opinie realizat de CCSB.

Pe locul al doilea, la distanţă de 19 procente, se situează Pro TV (14%), iar pe locul al treilea, Prima TV, televiziune nominalizată de 6% din respondenţi, scrie Jurnalul National.

De-a lungul anilor, sondajele de opinie au relevat poziţia de lider în divertisment ocupată de Antena 1. Motivele acestei poziţionări sunt explicate de Florin Nicoară, director de programe Antena 1: „În urmă cu ani de zile, nici un manager al unei televiziuni generaliste nu-şi punea problema să investească cu precădere într-o divizie mai mult decât în alta.

Antena 1 însă a dezvoltat încă de timpuriu ramura divertismentului, în timp ce Pro TV, celălalt mare imperiu media, a ales să investească în filme. Iată că, de tot atâţia ani, sondajele arată că Antena 1 are cel mai bun divertisment, iar Pro TV, cele mai tari filme.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns