HomeALL MEDIAAntena 3 supusa presiunilor politice. Mihai Gadea face apel in Parlament pentru apararea drepturilor presei!

Antena 3 supusa presiunilor politice. Mihai Gadea face apel in Parlament pentru apararea drepturilor presei!

Mihai Gâdea face apel la Parlament să intervină pentru apărarea libertăţii presei. Directorul general al Antena 3 a precizat, în cadrul unei dezbateri de la Parlament, că postul Antena 3 a fost supus unor presiuni fără precedent, care pun în pericol libertatea de exprimare şi statul de drept.

gadea

În fruntea atacurilor asupra Antena3 s-au aflat preşedintele Traian Băsescu, CSM şi DNA, a mai precizat Mihai Gâdea în cadrul dezbaterii din Parlament.

“Din punctul nostru de vedere , lucrurile sunt cât se poate de clare. Am făcut acea scrisoare, în baza căreia am fost invitaţi astăzi la această audiere, în urmă cu ceva timp. A trecut ceva timp de atunci şi ea fost adresată preşedintelui Camerei Deputaţilor, aşa cum am adresat scrisori tuturor organismelor de presă sau instituţiilor care apără libertăţile din România şi din afara lor. Răspunsul pe care l-am primit din partea Camerei Deputaţilor a fost invitaţia la această şedinţă“, a declarat Mihai Gâdea.

Mihai Gâdea a solicitat întocmirea unei comisii de anchetă care să ceară toate punctele de vedere necesare şi să întocmească un raport care să fie inclus într-un dosar pregatit pentru a fi transmis instiutuţiilor europene.

Cu toate că susţine demersul lui Mihai Gadea în ceea ce priveşte libertatea de exprimare şi abuzurile preşedintelui Băsescu asupra Antena 3, Mădălin Voicu a declarat că nu este posibilă crearea unei comisii de anchetă, dar că le recomandă parlamentarilor să formuleze un text, o opinie oficială a Comisiei în acest sens.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Latest comment
  • E de-a dreptul nesimitit..Dupa ce ani de zile au facut presiuni de tot felul pe toate planurile – presedintie, justitie, guvern, persoane publice si oameni simpli care nu aerau cu Antena 3 ( basisti samd ) acum el cere protectia drepturilor presei… Dar ei reprezinta presa ?. Din cate stiam sunt niste comunisti , perversi, lipsiti de scrupule, care isi omoara si parintii ca sa poata sa-l pupe in fund pe comunistul cel mai mare…
    Jenant…foarte jenant…dar ei nu au rusine…
    Oricum …roata se invarte si se vede ca nu le convine…

Lasă un răspuns