HomeALL MEDIAAntena Group: „Afirmatiile publice facute de Bendeac sunt opinii personale, fara legatura cu contractul semnat cu compania noastra”

Antena Group: „Afirmatiile publice facute de Bendeac sunt opinii personale, fara legatura cu contractul semnat cu compania noastra”

Antena Group a dat presei un comunicat în care se delimitează de afirmațiile postate de Mihai Bendeac:

Antena Group se delimitează de afirmaţiile publice făcute de Mihai Bendeac, considerând că acestea sunt opinii personale, care nu au niciun fel de legătură cu prevederile din contractul semnat cu compania noastră. 

Obligaţiile contractuale ale lui Mihai Bendeac sunt acelea de a realiza un program de divertisment de tip comedy-show, adaptat specificului unei staţii generaliste de televiziune, a cărei misiune este de a produce şi difuza divertisment pentru întreaga familie.

Realizatorul Mihai Bendeac a ales ca, în numele libertăţii de exprimare şi folosindu-se de statutul uneia dintre cele mai puternice staţii TV din România, să creeze conflicte de natură personală cu valorile şi simbolurile culturale ale României (vezi cazul actorului Alexandru Arșinel), precum şi cu valorile spirituale ale României (vezi cazul Bisericii Ortodoxe Române, Preafericitul Părinte Patriarh Daniel). Aceste decizii unilaterale au fost de natură a afecta prestigiul acestor valori, pe care Antena  1 le respecta întrutotul, precum şi imaginea staţiei noastre, construită în cei 20 de ani de activitate.

Înţelegem că, pentru Mihai Bendeac, conflictele personale reprezintă un scop în sine, fapt demonstrat şi de alegaţiile comunicate public pe pagina sa de socializare, invocând mize personale  în numele libertăţii de exprimare.

Atâta vreme cât propunerile de conţinut  emise de Mihai Bendeac pentru emisiunea iComedy sunt conflictuale, defăimătoare, triviale, denigratoare sau aduc atingere valorilor publice, considerăm că această “atitudine artistică” încalcă flagrant obligaţiile contractuale şi editoriale asumate de acesta încă de la începutul proiectului.

Antena 1 susţine continuarea proiectului iComedy atât timp cât conţinutul emisiunii va fi creat pentru telespectatorii postului şi nu pentru răfuieli personale ale realizatorului acesteia”.

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

laura.cristea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns