HomeALL MEDIAAntena Stars a primit aprobarea CNA de functionare. Vezi ce au declarat vedetele postului!

Antena Stars a primit aprobarea CNA de functionare. Vezi ce au declarat vedetele postului!

Consiliul National al Audiovizualului a aprobat transformarea Antenei 2 in Antena Stars, dupa ce in urma cu o saptamana i-a respins proiectul.

Lorand Turos, Monica Gubernat, Viorel Vasile Buda, Cristina Trepcea, Rasvan Popescu, Radu Calin Cristea, au fost membrii care au votat pentru transformarea Antenei 2 in Antena Stars. Presedintele CNA Laura  Georgescu si Christian Mititelu au votat impotriva.

La sedinta care a avut loc in acesta dimineata nu au participat  Valentin Jucan, Narcisa Iorga, Florin Gabrea, in aceste conditii decizia a intrunit numarul de voturi pentru a fi adoptata.

In data de 10 decembrie CNA a respins proiectul Antena Stars, pe motiv ca postul s-ar tabloidiza.

La sedinta din acesta dimineata au fost prezenti din partea trustului Intact,Mihai Morar, Cristi Brancu,Sorin Alexandrescu, va prezentam in continuare cateva fragmente din discutiile purtate:

Sorin Alexandrescu:

„Nu solicitam acordarea unei licenţe şi nici prelungirea unei licenţe pe care o avem în acest moment
Din prezentarea transmisă dvs anterior se înţelege ca prin unele programe se aduce atingere protecţiei minorilor şi într-o anumită măsură interesului public. Structura grilei nu aduce atingere interesului public. Zona de reality show exista ca tipologie de abordare care se regăseşte şi la alte posturi
Mi-am permis să mă uit în evidenţele autorizărilor pe care le-a emis instituţia dvs şi am observat că, în data de 15 octombrie, CNA a acordat licenta pentru o staţie generalistă, licenta care avea în compoziţia ei 15 ore de reality show, nu şase ore.
Nu vreau să vorbesc (postul Antena Stars – n.red.) despre monden, vreau să vorbesc despre celebrităţi. (…) Trustul Intact are sub contract 120 de vedete (…), în spatele fiecărei persoane exista o istorie foarte interesantă. Sunt oameni aspiraţionali, despre genul ăsta de oameni vreau să vorbesc. (…) Acest loc în piaţă nu este acoperit de absolut nimeni. (…) Vorbesc despre celebrităţi, nu despre mondenităţi. Mişcarea fundamentală care trebuie făcută de Antena Stars e de a ieşi dintr-o zonă în care nu mai avem ce cauta, ar însemna să ne canibalizam.”

Mihai Morar:

Când am început emisiunea eu nu aveam copii. Între timp fetele mele au împlinit cinci ani şi sunt conştient că trebuie să ofer la televizor o emisiune la care să poată sta şi copiii, să nu fie daţi afară din cameră.

Cristi Brancu:

Ceea ce va urma la Antena Stars se înscrie în dorinţa noastră de a pune lucrurile la punct în privinţa sănătăţii societăţii
Sorin Alexandrescu, întrebat cum vor fi alese celebrităţile: Vom alege celebrităţile în funcţie de preferinţele publicului, în funcţie de studiile de piaţă.
Sorin Alexandrescu: Instituţia dvs a făcut parte dintr-o structură de conţinut a Antena Group – preşedintele CNA a participat la o ediţie Acces Direct – care nu ţine de mondenitate, care a fost făcută corect.
Mihai Morar:

Suntem o televiziune care vorbeşte despre celebrităţi, asta nu înseamnă că suntem autişti. Atunci când le prezentăm şi partea mai puţin frumoasă, le prezentăm într-un mod moralizator. Noi (Mihai Morar şi Cristi Brancu – n.red.) luptăm pentru o societate mai curată.
Christian Mititelu, membru CNA: Dvs vorbiţi despre dezbateri, despre opinii. Eu văd aici (în propunerea de grila – n.red.) talk-show monden, talk-show monden, talk-show monden.

 RADAR DE MEDIA a  scris despre acest subiect aici  si despre decizia respinsa din cauza Biancai Dragusanu .

Lasa un comentariu aici!

Written by

adrian.popa@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns