Connect with us

ALL MEDIA

Antena Stars a primit aprobarea CNA de functionare. Vezi ce au declarat vedetele postului!

Published

on

Consiliul National al Audiovizualului a aprobat transformarea Antenei 2 in Antena Stars, dupa ce in urma cu o saptamana i-a respins proiectul.

Lorand Turos, Monica Gubernat, Viorel Vasile Buda, Cristina Trepcea, Rasvan Popescu, Radu Calin Cristea, au fost membrii care au votat pentru transformarea Antenei 2 in Antena Stars. Presedintele CNA Laura  Georgescu si Christian Mititelu au votat impotriva.

La sedinta care a avut loc in acesta dimineata nu au participat  Valentin Jucan, Narcisa Iorga, Florin Gabrea, in aceste conditii decizia a intrunit numarul de voturi pentru a fi adoptata.

In data de 10 decembrie CNA a respins proiectul Antena Stars, pe motiv ca postul s-ar tabloidiza.

La sedinta din acesta dimineata au fost prezenti din partea trustului Intact,Mihai Morar, Cristi Brancu,Sorin Alexandrescu, va prezentam in continuare cateva fragmente din discutiile purtate:

Sorin Alexandrescu:

„Nu solicitam acordarea unei licenţe şi nici prelungirea unei licenţe pe care o avem în acest moment
Din prezentarea transmisă dvs anterior se înţelege ca prin unele programe se aduce atingere protecţiei minorilor şi într-o anumită măsură interesului public. Structura grilei nu aduce atingere interesului public. Zona de reality show exista ca tipologie de abordare care se regăseşte şi la alte posturi
Mi-am permis să mă uit în evidenţele autorizărilor pe care le-a emis instituţia dvs şi am observat că, în data de 15 octombrie, CNA a acordat licenta pentru o staţie generalistă, licenta care avea în compoziţia ei 15 ore de reality show, nu şase ore.
Nu vreau să vorbesc (postul Antena Stars – n.red.) despre monden, vreau să vorbesc despre celebrităţi. (…) Trustul Intact are sub contract 120 de vedete (…), în spatele fiecărei persoane exista o istorie foarte interesantă. Sunt oameni aspiraţionali, despre genul ăsta de oameni vreau să vorbesc. (…) Acest loc în piaţă nu este acoperit de absolut nimeni. (…) Vorbesc despre celebrităţi, nu despre mondenităţi. Mişcarea fundamentală care trebuie făcută de Antena Stars e de a ieşi dintr-o zonă în care nu mai avem ce cauta, ar însemna să ne canibalizam.”

Mihai Morar:

Când am început emisiunea eu nu aveam copii. Între timp fetele mele au împlinit cinci ani şi sunt conştient că trebuie să ofer la televizor o emisiune la care să poată sta şi copiii, să nu fie daţi afară din cameră.

Cristi Brancu:

Ceea ce va urma la Antena Stars se înscrie în dorinţa noastră de a pune lucrurile la punct în privinţa sănătăţii societăţii
Sorin Alexandrescu, întrebat cum vor fi alese celebrităţile: Vom alege celebrităţile în funcţie de preferinţele publicului, în funcţie de studiile de piaţă.
Sorin Alexandrescu: Instituţia dvs a făcut parte dintr-o structură de conţinut a Antena Group – preşedintele CNA a participat la o ediţie Acces Direct – care nu ţine de mondenitate, care a fost făcută corect.
Mihai Morar:

Suntem o televiziune care vorbeşte despre celebrităţi, asta nu înseamnă că suntem autişti. Atunci când le prezentăm şi partea mai puţin frumoasă, le prezentăm într-un mod moralizator. Noi (Mihai Morar şi Cristi Brancu – n.red.) luptăm pentru o societate mai curată.
Christian Mititelu, membru CNA: Dvs vorbiţi despre dezbateri, despre opinii. Eu văd aici (în propunerea de grila – n.red.) talk-show monden, talk-show monden, talk-show monden.

 RADAR DE MEDIA a  scris despre acest subiect aici  si despre decizia respinsa din cauza Biancai Dragusanu .

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Radio

Matinalul București Fm: Răzvan Petre are un nou coleg de dimineață

Published

on

Foto Credit: BUCURESTI FM

Răzvan Petre, realizatorul Matinalului Bfm, va da startul unor dimineți mai tari decât cafeaua alături de noul său coleg, Marius Stoica.

Astfel, începând de astăzi, de luni până vineri, de la 06.30 la 10.00 cei doi vor spune “Bună dimineața, București!” pe 98,3 sau live pe bucurestifm.ro și pe aplicația pentru telefon. Matinalul aduce și noutăți: alte provocări inedite pentru ascultători și invitați, multe concursuri, campanii în premieră și mult mai multe zâmbete.

 

Răzvan Petre are 35 de ani, este din Constanta și lucrează în industria radio de 14 ani, activând la început la postul regional al Radio Romania de acolo, și este realizatorul matinalului Bfm de 4 ani. Perfecționist din fire, radioul îi curge prin vene. Spritul fresh, muzica bună, atitudinea young a București Fm se regăsesc în programele postului dar si  matinalul pe care îl realizează. Mai ales că Răzvan este și Playlist Manager-ul Bucuresti FM. “Dacă la Matinal avem invitați cei mai vogă artiști, muzica postului nu putea să fie altfel. De altfel, mai toți artiștii care se aud acum pe radio au venit pentru prima dată la noi în studio iar multe dintre piesele care au devenit hit-uri s-au auzit pentru prima dată la București Fm. Am inventat multe concepte radio pe care acum oamenii le consideră firești și le regăsesc dezvoltate pe toate posturile de radio din România. Sunt lucruri pe care le confirmă cronologia din online”, spune Răzvan. Marius Stoica, bucureștean de proveniență, este om de radio de 11 ani, activează ca MC la diverse evenimente iar muzica este o pasiune la fel de mare ca și radioul. Marius a fost concurent la “Vocea României”, în echipa lui Smiley. “Matinalul Bfm trezește bucureștenii și cu informații foarte utile, dar și cu multă voie bună!”, adaugă Marius.

Iar atunci când pasiunile comune pentru radio și muzică se întâlnesc, nu poate să iasă decât un format de morning show de ascultat!

28 de ani de Bfm

Bucureşti FM emite din anul 1990, ca singurul post de radio destinat vieţii Capitalei. Deși denumirea a fost schimbată în timp (Antena Bucureștilor, Radio București), postul și-a păstrat caracterul unic în peisajul radiofonic bucureştean, oferind informaţii despre tot ceea ce se întâmplă în metropolă (din punct de vedere administrativ, social, educativ, economic, cultural, sportiv). Anul acesta postul împlinește 28 de ani, mesajulul către ascultători fiind unul adaptat vremurilor și vremii: București FM! Be active, Be smart, Be cool!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

KANAL D, amendă maximă de la CNA pentru prea multă publicitate difuzată!

Published

on

Televiziunea Kanal D a mai primit o amendă maximă, de 200.000 de lei, de la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) pentru depăşiri ale duratei de publicitate permise de lege înregistrate în luna noiembrie, informeaza adevarul.ro .

Potrivit monitorizării realizate pentru perioada 1-30 noiembrie 2017, în intervalul orar 07.00–18.00, Kanal D a avut în total depăşiri de aproape trei ore (2 ore, 59 de minute şi 31 de secunde), depăşirea cea mai mare fiind de două minute şi 10 secunde. Pe 18 ianuarie, Kanal D a mai fost amendată cu 200.000 de lei de CNA pentru depăşiri ale duratei de publicitate permise de lege înregistrate în luna noiembrie, dar pentru intervalul orar 18.00–23.00. Pentru acel interval orar s-au constatat depăşiri de 3 ore, un minut şi 31 de secunde, iar depăşirea cea mai mare a fost de un minut şi 57 de secunde.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Radio

DigiFM, Andrei Stoica, fost concurent la Exatlon: ” nu mai știam să umblu pe telefon”

Published

on

Foto Credit: DIGI FM

Andrei Stoica, fost concurent la Exatlon, a fost invitat la matinalul Digi FM cu Bogdan Miu și Catalin Striblea. Acesta a fost nevoit să se retragă din concurs din cauza unei accidentări pe care a suferit-o în cadrul competitiei.

“Îmi pare rău. Ce pot să fac? Exatlonul este un concurs foarte dur, iar condițiile foarte grele de acolo m-au adus în situația în care m-am accidentat și să părăsesc concursul. Nu m-am gândit că va fi atât de greu. Probele erau grele dar frumoase. Lipsa mâncării și a vitaminelor a devenit de nesuportat la un moment dat, cel puțin de corpul meu.”, a spus Andrei Stoica. El a slăbit 10 kilograme în cele 9 săptămâni pe care le-a petrecut în cadrul concursului.

Despre show, fostul concurent a spus că totul se întâmplă în timp real.

“Se filmează nonstop. Noi nu știm foarte multe detalii. Nu știm nici cât e ceasul, ne orientăm după soare. Nu avem acces la telefoane. Când am ieșit din concurs și am intrat în posesia telefonului, mi-am dat seama că nu mai știu să umblu pe el, să intru în meniu.”, a mai zis el.

Andrei a răspuns și la întrebarea unui ascultător Digi FM, care era curios să afle dacă probele au loc zilnic.

“Aproape în fiecare zi jucam. O zi sau două pe săptămână erau de reality, ne plimbam pe plajă, stăteam, făceam testimoniale. Primele trei săptămâni au fost cele mai grele pentru că nu am avut pauză deloc.”, a povestit el.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending