HomeTELEVIZIUNEGrila de programeAntena Stars a intrat astazi pe post cu sigla si noua grila, fara aprobarea CNA

Antena Stars a intrat astazi pe post cu sigla si noua grila, fara aprobarea CNA

Postul Antena 2 a inceput saptamana cu forte proaspete si in ciuda disputelor cu CNA si-a lansat noua grila, fara a astepta decizia de joi a  Consiliului National al Audiovizualului in ceea ce priveste aprobarea noilor programe ale canalului.

Astfel, telespectatorii au putut viziona astazi de la ora 9.00 matinalul prezentat de Roxana Marcu si Razvan Botezatu pe durata a trei ore.

Subiectele dezbatute au fost atat mult mediatizata disparitie a Elodiei, iubirile manelistului Guta, cati bani castiga Antonia si Alex Velea.

Sigla Antena Stars nu a fost afisata pe micul ecran dar a aparut atat pe ecranul din spatele prezentatorilor, pe microfoanele reporterilor si mai mult decat atat, dupa prima ora de emisie Roxana si Razvan si-au schimbat hainele cu tricouri pe care era inscriptionata sigla Antena Stars.

Postul Antena 1 a publicat ieri pe site  un articol in care anunta lansarea noii grile. Am remarcat cu uimire ca  reality show-ul Biancai Dragusanu si cel cu Asistentele nu au fost mentionate.

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

laura.cristea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns