Connect with us

Emisiuni

ANTENA STARS: Horia Brenciu vorbește la „Dincolo de aparențe” despre tatălui său

Published

on

În emisiunea Florentinei Fântânaru „Dincolo de aparenţe” de sâmbătă de la Antena Stars telespectatorii vor descoperi un Horia Brenciu cu totul special, mai sensibil şi mai sentimental, un tată mândru şi înţelegător cu cele trei fete ale sale, un soţ iubitor şi fericit, un artist devotat muzicii sale şi mereu îndreptat către nou, care pregateşte în în mod constant surprize şi noutăţi publicului venit să-i vadă concertele.

Nu-i lipseşte zâmbetul nici atunci când se înduioşează la amintirea plăcută a tatălui care la începutul acestui an şi-a luat rămas bun de la lumea aceasta.

 

După cinci ani de concerte ţinute la Sala Palatului, având un cumul de experienţă reuşeşte să aducă noutate în fiecare din spectacolele sale surprinzându-şi publicul cu invitaţi de seamă, momente explozive şi piese antrenante. Marturiseşte ca este ca într-o căsătorie: ”Prima dată când vii acasă îi spui soţiei că e frumoasă, arătoasă, că e Albă ca Zăpada, rochia ta e Purple Rain, apoi după cinci, zece ani, lucrurile se cern uşor şi zici: Bună, îmi faci şi mie cafeaua aia?”. Artistul povesteşte despre turneul său în ţară pe care-l va face anul acesta începând cu 6 octombrie. Pe 30 octombrie, la un an de la tragedia Colectiv va avea un moment special în concertul pe care-l va susţine la Cluj, la Sala Polivalentă.

 

Horia Brenciu este un invitat plin de neprevăzut şi un artist care nu isprăveşte niciodată să dezvăluie lucruri noi despre sine şi munca sa. „Este a patra invitaţie la „Dincolo de aparenţe”. „Dacă spuneam mereu aceleaşi lucruri nu mă mai invitai! Ziceai: Hai să-l lăsăm pe ăsta că are o familie mare, să se ocupe de ea!” şi adaugăi că este “Un nebun care bate la tambale şi la conga”, un artist pentru care “autodepăşirea este caracteristica naturală”, explică Horia apariția sa în platoul emisiunii.

În cariera sa show-man-ul recunoaşte că a făcut şi câteva gafe memorabile cum este cazul în care, fiind gazda unui spectacol a anuţat formaţia Contact de vreo trei ori în loc de formaţia Compact sau când, tot prin anii 90 a invitat-o pe scenă de două ori pe Margareta Pâslaru în locul Margaretei Pogonat.
Mărturiseşte că cea mai mare bucurie a sa este atunci când unul din colegii săi are succes “Orice succes al unui coleg de-al meu este bucuria mea cea mai mare!” pentru că munca în echipă este extrem de importantă şi pentru că îi place să lucreze cu oameni a căror valoare este recunoscută.

 

Un rol foarte important în viaţa cântăreţului îl are familia. “Dumnezeu a lăsat Paştele şi Crăciunul pe pământ ca să se strângă familia”. În relaţia cu cele trei fiice ale sale nu are orgolii, ci mai degrabă încearcă să le înţeleagă orice problemă şi să le arate dragostea sa prin îmbrăţişări pline de afecţiune ori de câte ori se văd, mai ales că timpul petrecut cu ele este serios restricţionat de obligaţiile profesionale, concerte prin ţară şi în general de munca sa. Anul acesta va fi primul în care concertul din Braşov se va ţine în absenţa tatălui său cu care avea o relaţie extrem de apropiată.

“Încă mai am deprinderea de a-l suna zilnic” „Tata nu era sătul de viaţă, era bucuros şi de fiecare măr care creştea în curte”.”La 85 de ani era extrem de jovial şi ştia să fie şmecher.”

 

Foto Credit: Antena Stars

 

Lasa un comentariu aici!

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Emisiuni

“Bravo, ai stil! All Stars” are propriul imn, compus si interpretat de Alex Velea. Antonia a fost muza artistului!

 “Bravo, ai stil! All Stars”, show-ul care incepe luni, 22 ianuarie, la 16:30, la Kanal D, va beneficia de propriul imn, compus si interpretat de Alex Velea.

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Celebrul artist a avut si o muza cu totul speciala pentru compunerea piesei ce va deveni amprenta muzicala a celui mai iubit show de stil si atitudine din Romania. 

M-am gandit ca aceasta emisiune are nevoie de un imn super fresh. Desigur ca am avut si o muza in compunerea acestuia – iubita mea, Antonia. Ea este mereu sursa mea de inspiratie. Si ea, la randul ei, este indragostita de moda si de tot ceea ce inseamna noutatile  in fashion”, spune Alex Velea.  

 

Mesajul melodiei este unul pozitiv, sugerand faptul ca intotdeauna frumusetea adevarata vine din interior si ca, pentru a reusi, trebuie sa ai incredere in fortele proprii.

Poti straluci daca ai incredere in tine si stii sa etalezi tot ceea ce ti-a daruit mama natura”, a adaugat indragitul artist.

La realizarea imnului au contribuit: Velea Alexandru, Theea Minulescu si Kashta John – versuri; Razvan Matache si Florin Buzea – orchestratie; piesa a fost produsa in studiourile GoldenBoy Society. Producator executiv: Alex Velea.

Video Credit: KANAL D

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Antena 1: Răzvan și Dani au renunțat la pantaloni, în direct, la -3 grade Celsius

Published

on

În ultima zi din cele două săptămâni în care emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1 s-a filmat în mall Promenada, cei doi matinali au fost protagoniștii unui moment pe cât de surprinzător, pe atât de amuzant.

Convinși de faptul că vor reuși fără nicio problemă să le învingă pe Flavia și Amalia la o partidă de biliard, Răzvan și Dani au acceptat fără să clipească provocarea fetelor. Culmea însă, fetele s-au dovedit experte în acest joc și au ieșit și învingătoare. Cum pariul a fost pierdut, Răzvan și Dani au fost nevoiți să se țină de cuvânt, drept urmare au apărut în boxeri, fără pantaloni pe ei, la -3 grade Celsius, pe patinoarul din mall Promenada.

Și asta nu e tot, cei doi au fost nevoiți să facă și un mic moment artistic, câteva mișcări de patinaj, spre amuzamentul tuturor.

 

”Emisiunea asta este plină de învățături și învățăminte. Așa că, dacă ai pierdut un pariu, fii cu obraz subțire și joacă până la capăt. Din nefericire pentru noi în tot weekendul ăsta în care vom fi ciuca bătăii pentru prietenii nostril, vom face tururl rușinii”, a fost anunțul pe care Dani l-a făcut înainte de a defila pe patinoar purtând doar lenjerie intimă și un pulovăr roșu.

 

”De acum înainte ne va fi învățare de minte să nu mai facem nici măcar cel mai sigur pariu. Dacă ne gândim să facem un pariu când cineva zice că va cădea Luna, noi știm că nu mai facem”, a concluzionat Dani.

După aceaste peripeții de neuitat, Răzvan și Dani împreună cu întreaga echipă de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” se vor întoarce, începând de luni, 22 ianuarie, într-un nou studio de filmări care va fi unul special, o noutate pentru ce înseamnă televziune în România.

 

Matinalii de la Antena 1 vor intra în casă nouă cu mult entuziasm și energie într-un studio 100% modular, ceea ce înseamnă că totul se poate schimba la 180 de grade într-un timp foarte scurt, mai puțin de 10 minute.

 

Foto Credit: ANTENA 1

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Andreea Bălan, confundată cu o puștoaică, la Guess my age – Ghicește vârsta

Published

on

Andreea Bălan, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi, a reușit să-i inducă în eroare pe concurenții din cadrul show-ului ”Guess My Age- Ghicește vârsta” prezentat de Dan Negru, la Antena 1.

Andreea și Mihai Meiros, cei doi participanții ai ediției de joi seara, au fost convinși că au în fața lor o puștoaică, nicidecum o femeie de 33 de ani care este și mamă. Văzându-i doar trupul de după panou, fără a ști cine este, concurenții au estimat vârsta Andreei Bălan la maxim 24 de ani, deși au fost tentați să-i dea chiar mai puțin.

 

”M-am simțit foarte bine când mi-au spus că am maxim 24 de ani. Mulțumesc. Nu e vârsta mea, eu am 33 de ani. Și am și o fetiță de un an”, spune Andreea Bălan.

Andreea, care este profesoară de dans, și Mihai, care este maestru de ceremonii, au încercat să câștige cât mai mult din marele premiu de 100.000 de lei. Pentru fiecare an greșit însă, în estimarea vârstei celor șapte persoane, ei au pierdut din bani conform unei grile de penalizare. În ultima etapă, cei doi soți au intrat cu suma de 44.000 de lei și au avut patru șanse de a ghici vârsta doamnei Florica. Din păcate, în nicuna dintre estimări nu au spus vârsta corectă – 83 de ani- și, astfel, au pierdut toți banii.

 

”Asta este, nu avem ce facem. Noi rămânem cu dragostea noastră. Ne iubim orice ar fi”, au spus Andreea și Mihai la finalul show-ului prezentat de Dan Negru.

 

Foto Credit: ANTENA 1

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement

Trending