HomeLIFE STYLE“APA”, cea mai difuzată piesa în prima săptămână din 2013

“APA”, cea mai difuzată piesa în prima săptămână din 2013

“APA”, cel mai nou single semnat Loredana (feat. Cabron), este pe locul întâi în topul celor mai difuzate piese pe posturile de radio, în prima săptămână a anului. Melodia ocupă poziţia fruntaşă în clasament a doua oară consecutiv, fiind difuzată de 557 de ori în perioada 31 decembrie 2012 – 6 ianuarie 2013. În plus, videoclipul piesei s-a situat, de asemenea, pe primul loc în top.

Colaborarea dintre Loredana şi Cabron s-a dovedit a fi una de mare succes, “APA” fiind difuzată în heavy rotation de toate posturile radio mainstream, aflându-se acum printre piesele preferate ale românilor. “APA” ocupă locul I pe iTunes România în topul celor mai descărcate piese, top în cadrul căruia Loredana a devansat artişti precum Rihanna, Adele sau Maroon 5. Mai mult decât atât, în nici două luni de la lansare, videoclipui melodiei a înregistrat aproape 3 milioane de vizualizări pe contul oficial de Youtube MediaPro Music.

APA” a fost single-ul cu care Loredana a deschis marele său concert de la Sala Palatului din 25 noiembrie, iar cei 5000 de fani prezenţi la eveniment au anticipat succesul piesei, cântând şi dansând împreună cu celebra artistă.

Piesa face parte de pe albumul “Dragoste”, lansat împreună cu MediaPro Music. Noul material discografic al Loredanei conţine 18 piese de excepţie, precum “Ochii din Vis”, “Automatic Love”, “Sexting”, “Shukar”, “Coborâtă din Rai”, “El Dorado” sau “Smile” şi un bonus track. Albumul poate fi găsit în toate magazinele de specialitate din ţară.

Lasa un comentariu aici!

Written by

razvan.badea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns