HomeDIGITALAproape 100 de iubitori de tehnologie se întrec în competiția de sailing Regatta IT

Aproape 100 de iubitori de tehnologie se întrec în competiția de sailing Regatta IT

Din cloud, direct pe mare! Companiile de tehnologie din România își dau întâlnire în week-end-ul 3-4 septembrie în Marina Limanu, la Regatta IT, competiția de sailing a pasionaților de software.

 

Softlead, platforma dedicată aplicațiilor software, a pariat pe spiritul de aventură al companiilor de IT din România în primul concurs al velierelor cu echipaje aduse direct de la birouri. Fără experiența controlării velelor, dar cu maximă implicare, dinamism și spirit de competiție, departe de birourile de sticlă, direct pe mare. Răspunsul afirmativ a venit din partea a 14 echipaje înscrise, ce însumează aproape 100 de participanți, organizați pe 10 veliere, ce vor urma traseul Marina Limanu – Costinești.

Timp de 2 zile, participanții vor avea acces la sesiuni de instructaj tehnic și practic în navigație, precum și de o competiție pe mare, ce va pune în valoare spriritul de echipă, strategia și înscrierea pe podium într-un mediu neconvențional. La finalul celor 2 zile va fi organizatî festivitatea de premiere a Regattei Open, prin desemnarea echipajelor câștigătoare.

 

“Regalul nautic dedicat companiilor de IT este prima inițiativă de acest fel, dar, având în vedere numărul mare de participanți înscriși, precum și companiile care deja și-au manifestat interesul pentru o a doua ediție, vom gândi un eveniment amplu anul viitor”, Alexandra Roată, Managing Partner Softlead.

 

Echipaje înscrise: Softlead, Zitec, Jademy, InfomediaPRO (PitiClic), Capgemini, ExecutorIT, Endava, Echipa de Yachting, Mready, Tremend, Roweb, SoftwareArtist, Xcloud Sailing Team, IntelActSoft.

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns