HomeAUDIENȚE TVAproape 6 milioane de romani au trait bucuria victorie echipei Steaua la ProTV

Aproape 6 milioane de romani au trait bucuria victorie echipei Steaua la ProTV

Meciul din Europa League Steaua – Chelsea difuzat de ProTv intre 20.00 – 21.50 a fost urmarit de aproape 6 milioane de romani in minutul de maxima audienta de la 21.47, cand ProTv a inregistrat 31,0 puncte de rating si 49,7% cota de piata, peste 8 ori mai mult decat urmatorul clasat, Kanal D.

Meciul care a tinut cu sufletul la gura intreaga tara a inregistrat pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18-49 de ani o audienta medie de 23,2 puncte de rating si o cota de piata de 45,7%, in timp ce Antena 1 s-a clasat pe locul al treilea, dupa Kanal D cu 3,2 puncte de rating si 6,2% cota de piata.

Cifre uriase au fost inregistrate de meciul dintre Steaua si Chelsea si pe intreg publicul din mediul urban cand ProTv a obtinut 24,1 puncte de rating si 41,0% cota de piata fiind urmarit in medie de peste 2 milioane si jumatate de telespectatori, in timp ce Antena1 s-a clasat abia pe locul al 4-lea dupa Kanal D si postul Acasa cu 2,8 puncte de rating si 4,7% cota de piata.

Clasamentul ramine neschimbat si pe intreg publicul din Romania cand ProTv inregistreaza o audienta medie de 25,0 puncte de rating si 39,9% cota de piata fiind urmarit in medie de aproape 5 milioane de telespectatori, in timp ce Antena 1 s-a clasat din nou abia pe locul al patrulea dupa Kanal D si Acasa cu 3,3 puncte de rating si 5,3% cota de piata.

Meciul retur Cheslea – Steaua va fi difuzat de ProTv joia viitoare, pe 14 martie, de la ora 22:00, meci ce ne poate aduce calificare in sferturile Europa League.

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns