HomeALL MEDIAApropo TV, în vizită la oraşele înfrăţite (galerie foto)

Apropo TV, în vizită la oraşele înfrăţite (galerie foto)

Codru-i frate cu românul, iar românul, prietenos din fire, îşi găseşte fraţi numai unul şi unul. Duminică, 18 aprilie, de la 13:15, la Pro Tv, Apropo Tv ia la puricat fraţii mai bogaţi, mai renumiţi şi mai atrăgători ai unor oraşe autohtone.

Asta ar spune gurile rele, bineînţeles, nu de alta, dar chiar de la prima vedere pot fi sezizate asemănările clare dintre Călăraşi şi Royal Palm Beach, Florida, USA, dintre Baia Mare şi Hollywood, dintre Bucureşti şi Londra, sau dintre Constanţa şi Havana. Şi cum nu doar la ocazii deosebite, ci cât de des cu putinţă, fraţii şi surorile îşi fac vizite, aşa şi oraşele cu pricina.

Ce-i drept, mai des merge Călăraşiul la o cafea în Palm Beach şi Bucureştiul să se adăpostească de ploaie în Londra decât viceversa. Delegaţiile, căci despre ele este vorba, se sacrifică pentru a „asigura” bunele relaţii de familie. Ce au în comun aceste oraşe de au simţit imboldul de a se înfrăţi, ce înseamnă, de fapt această înfrăţire şi cine are cel mai mult de câştigat de pe urma ei, duminică, pe 18 aprilie, în Apropo Tv.
Puya, Viorel Lis şi Bobo de la Fără Zahăr sunt comentatorii de seamă ai ediţiei din 18 aprilie a emsiunii Apropo Tv.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns