HomeLIFE STYLEApropoTv, sursa ta de monden, revine cu un nou sezon, astăzi, la ProTV,

ApropoTv, sursa ta de monden, revine cu un nou sezon, astăzi, la ProTV,

Toamna se numara bobocii, iar Apropo Tv nu face exceptie de la regula si trece in revista, in prima editie din noul sezon, difuzata de Pro Tv duminica, 27 septembrie, de la 13:15, new entry-urile in materie de vedete aparute peste vara care au tinut paginile ziarelor.

Ricky, fostul sofer al Monicai Columbeanu, plecat de la Izvorani in cautarea unei vieti mai bune si Raluca, junioara lui Stelian Ogica sunt doar doua dintre numele avute in vizor de presa autohtona pe parcursul verii. Subiect savuros, comentatori pe spranceana: Mircea Solcanu, co-prezentatorul Povestirlor de Noapte si realizatorul emisiunii La naiba, sa povestim de la Acasa Tv, Marius Florea Vizante si Laurette dezbat cu sarg pe seama bobocilor mondeni.

Prezentatorul emisiunii, Andi Moisescu anunta cu surle si trambite o noua rubrica marca Apropo TV „Sincer vorbind, dupa spectacolul mondeno-politic placut la care am asistat de-a lungul verii, am mare incredere in capacitatea, imaginatia si reactiile celor care iubesc spatiul public. Drept urmare, tinem sa-i asiguram inca de pe acum de intreaga atentie, chiar daca o parte din resursele noastre sunt concentrate pe noua campanie de toamna, Romania All Excusive”, a marturisit ghidus Andi Moisescu.

Astfel, materialul care sparge gheata noii rubrici are in prim plan Costinestiul. Cum era si cum este el astazi, telespectatorii Pro Tv vor afla de la Mugurel Vrabete, unul dintre veteranii turisti ai statiunii, care viziteaza satul de la malul marii inca din 1979.

www.protv.ro

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns