HomeALL MEDIAAracely Arambula il da in judecata pe tatal copiilor ei, Luis Miguel

Aracely Arambula il da in judecata pe tatal copiilor ei, Luis Miguel

Aracely Arambula, protagonista telenovelei “Inima salbatica”, care este difuzata in fiecare zi, de la ora 22.00, la ACASA GOLD, a facut de curand o plangere impotriva fostului sau sot, Luis Miguel, in ceea ce priveste pensia alimentara a copiilor.

 

Aracely si Luis Miguel s-au despartit in urma cu aproximativ 3 ani, la putin timp dupa nasterea celor doi copii ai lor. Inca de atunci, protagonista telenovelei “Inima salbatica” s-a preocupat exclusiv de cresterea copiilor sai.

Actrita a avut o relatie amoroasa cu Luis Miguel timp de 4 ani si au impreuna doi copii, Miguel si Daniel, insa tatal lor nu s-a implicat foarte mult in educatia si cresterea acestora. Fiind intrebata de pensia alimentara, Aracely nu a oferit foarte multe detalii: “Este un subiect personal si delicat, pe care mi-as dori sa il tin cat mai departe de urechile copiilor mei. Pentru mine, ei sunt pe primul loc, sunt cei mai importanti.”, declara actrita.

Telespectatorii o pot urmari pe incantatoarea protagonista Aracely Arambula, in telenovela “Inima salbatica”, care este difuzata in fiecare zi, de la ora 22.00, la ACASA GOLD.

Lasa un comentariu aici!

Written by

laura.anton@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns