HomeLIFE STYLEArena Leilor revine in premiera la TVR 2 cu un nou sezon

Arena Leilor revine in premiera la TVR 2 cu un nou sezon

In fiecare saptamana de la ora 20.30, singurul business reality-show, Arena Leilor, revine la TVR 2 cu un nou sezon. Din aceasta saptamana, concurentii se vor intalni cu patru „Lei”,: Cristina Batlan, Radu Ioan Tudorache, Dragos Anastasiu si Marius Ghenea. Adevarati „veterani” ai acestui program, cei patru vor continua lectiile de business, demonstrand cum se inmultesc banii reinvestindu-i in oameni, idei si strategii.

Ideile de afaceri prezentate in prima editie a noului sezon sunt propuse de Ticu Valentin, Cristian Petcu, Ivan Emil si Patricia Pop. Valentin propune o afacere inedita de servicii de catering organizate intr-un autobuz destinat petrecerilor „itinerante”, Cristian propune o firma de rent a car, Emil vrea sa-si dezvolte firma de import, iar Patricia va incerca sa-i convinga pe investitori sa sustina financiar comercializarea unui produs miniatural, un arbore-care poate trai intr-un recipient folosit ca breloc.

Ca de fiecare data, gazda programului este Corina Dobre, cea care ofera telespectatorilor impresiile concurentilor la iesirea din Arena.

Sursa: www.comunicatemedia.ro , www.tvr.ro

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns