HomeALL MEDIAArestul dăunează grav sănătăţii, în Apropo Tv

Arestul dăunează grav sănătăţii, în Apropo Tv

Pe român inima-l ţine doar pentru paranghelii şi voie bună, nu de alta, dar cum dă de greu, cum cedează. Cei care au pierdut şirul celor care odată daţi nas în nas cu gratiile s-au şi îmbolnăvit, pot vedea duminică, 11 aprilie, în Apropo Tv, o selecţie a celor mai sensibili.

Din lista celor examinaţi de echipa Apropo Tv, nu lipsesc celebrele cazuri ale lui Dumitru Sechelariu, Omar Hayssam şi Cătălin Voicu. Şi cum la boli grave e bine să fie cerută părerea unor specialişti avizaţi, în platoul emisiunii va fi prezentă o asistentă medicală cum alta nu-i – chiar Nicoleta Luciu, interpreta Matildei din serialul Aniela difuzat ACASĂ. Toni Grecu de la Divertis – Serviciul Român de Comedie şi Oreste ţin isonul frumoasei vedete.

Cei care nu se află în faţa micilor ecrane, dar nu vor cu nici un chip să piardă comentariile savuroase, pot urmări live Apropo Tv şi pe site-ul protv.ro, tot atunci când este difuzată şi pe Pro Tv.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns