HomeMAGAZINArtistii ARMIN ONLY INTENSE, toti pe scena de la Romexpo

Artistii ARMIN ONLY INTENSE, toti pe scena de la Romexpo

In curand, chiar pe 8 Noiembrie, tara noastra va fi gazda mult asteptatului show, parte a turneului mondial al dj-ului olandez Armin van Buuren – ARMIN ONLY INTENSE. Marele eveniment va gazdui peste 20 de artisti, printre care Laura Jansen, Richard Bedford, Trevor Guthrie, Eller van Buren si Laura Evans, pe care ii vom auzi live la Romexpo.

“ARMIN ONLY INTENSE este primul si cel mai mare proiect in stransa legatura cu scena muzicii electronice. A reunit cei mai buni regizori, designeri si experti in efecte vizuale, solisti vocali, muzicieni, dansatori si acrobati”, spune Danielle Stokman, Tour Managerului evenimentului.

Laura Jansen a facut furori lasand in urma sa o puternica impresie pozitiva odata cu participarea sa ca vocalista la acest turneu. Artista a ajuns pe locul 1 in iTunes cu albumul sau “Bells”, si este in prezent pe locul 6 in Top 100 al celor mai bune albume din Olanda. Dupa succesul cu “Bells”, un cover semnat Kings of Leon al piesei sale “Use Somebody” a castigat inimile audientei si a rezistat peste 6 luni in Top 25 Single-uri din Olanda. Pe langa piesa sa de rezistenta, pe 8 Noiembrie, vom auzi si vocea lirica a Laurei performand piesa “Sound of drums”, rezultatul colaborarii sale cu Armin van Buuren, care face parte din albumul dj-ului olandez – “Intense”.

armin-only

Pe scena, alaturi de ARMIN VAN BUUREN, pentru prima data in Romania, il vom vedea si pe Richard Bedford. Cunoscut si sub alias-ul de “vocea muzicii trance”, vocalistul si cantautorul englez a devenit popular cu piesa sa “Sun & Moon” de pe albumul “Group Therapy”, semnat Above & Beyond, care acum cateva luni a fost nominalizata ca fiind una dintre cele mai bune track-uri ale secolului 21, dupa parerea cititorilor Mixmag. Vocea magnetica a lui Richard va castiga aprecierea publicului din Romania cu piesa sa de pe albumul “Intense” – “Love never came”, o piesa de dragoste.

Varietatea evolutiilor vocalistului canadian Trevor Guthrie, l-au facut un artist iubit, un artist cu care Armin a inregistrat unul dintre cele mai mare hit-uri ale sale, care a primit si o nominalizare la Grammy – “This is what if feels like”.

“Nu am vazut niciodata un DJ facand asa ceva, ARMIN ONLY INTENSE este un show plin de suprize, care combina elementele unui eveniment cu DJ si un show rock. Cred ca veti fi impresionati cand il veti vedea live”, spune Trevor.

Cu talentul, ambitia si dedicatia sa pentru muzica, acestui concert I se alatura fratele lui Armin, chitaristul Eller van Buuren.

La acest eveniment ii vom vedea deasemenea pe Lauren Evans, Cindy Alma, Fiora Cutler, Koen Herfst si MichielEilbracht.

Dupa premiera show-ului in Amsterdam, care a fost un eveniment SOLD OUT in cateva ore, Armin a mentionat pe retelele sale de socializare, ca acesta este cel mai mare proiect realizat vreodata, el devenind totodata un reper pe plan creativ professional.

Datorita numarului mare de bilete vandute zilnic, organizatorii ii sfatuiesc pe cei care vor sa participe la ARMIN ONLY INTENSE, sa isi ia biletele cat pot de repede, deoarece acest eveniment se apropie rapid de termenul de SOLD OUT.

Foto Credit: exqlusiv.com (foto 2)

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns