HomeALL MEDIAAscultă piesa Matinalilor 21 pentru şoferii care se pregătesc de iarnă!

Ascultă piesa Matinalilor 21 pentru şoferii care se pregătesc de iarnă!

Cei patru matinali de la Radio 21, Manuel Dinculescu, DJ Andi, Orlando şi Anca Maco îţi dau trezirea în fiecare dimineaţă la radio. Astfel, în fiecare zi, de luni până vineri, între 06:30 şi 10:00, ascultătorii au parte de cea mai bună cafea radiofonică alături de Matinalii 21.

Pentru că vremea a început să se răcească accentuat, Matinalii 21 au decis că nu este prea devreme să le dedice tuturor şoferilor o piesă pentru playlistul lor de iarnă. Este vorba despre melodia „Maşină cu zurgălăi”, interpretată de celebrul cântăreţ de muzică populară Danone Sinulescu, sub atenta supraveghere a talentatului Orlando.

Maşină cu zurgălăi/ Şmecheri sunt căluţii tăi/ Fie iarna cât de grea/ Mă duci la mândruţa mea/ Maşină cu zurgălăi/ Când e zăpada mai mare/Tu ieşi repede din parcare/ Fie gerul cât de greu/ Ai motorul cu tupeu/ Maşină cu zurgălăi.”, sunt câteva dintre versurile melodiei.

Piesa dedicată soferilor şi interpretată de Orlando, poate fi ascultată  accesând link-ul următor:

http://youtu.be/Ij1OS0ecYBE

Matinalii 21, Manuel Dinculescu, DJ Andi, Orlando şi Anca Maco, se aud în fiecare dimineaţă la Radio 21, de luni până vineri, între orele 06:30 şi 10:00.

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.ivascu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns