HomeALL MEDIAAsociatia Agențiilor de Presă se intruneste pentru prima data in Romania, la Sibiu

Asociatia Agențiilor de Presă se intruneste pentru prima data in Romania, la Sibiu

Agenția Națională de Presă Agerpres organizează, pentru prima dată în România, conferința Asociației Agențiilor de Presă din Balcani (ABNA-SE).

Aflată la cea de-a 22-a ediție, întâlnirea anuală a agențiilor de presă din Balcani va avea loc la Sibiu, între 8-11 decembrie, potrivit unui comunicat al Agerpres.

Agerpres face parte din Asociația Agențiilor de Presă din Balcani din 1995, anul în care a fost și înființată această organizație.

La conferință participă doar agenții de stat din Europa de Sud-Est.

La eveniment vor participa peste 30 de reprezentanți ai unor agenții de presă de stat, din sud-estul Europei, precum ANA-MPA (Grecia), ANADOLU (Turcia), ATA (Albania), BTA (Bulgaria), CNA (Cipru), HINA (Croaţia), MIA (Macedonia), SRNA și FENA (Bosnia si Herţegovina), TANJUG (Serbia), și STA (Slovenia).

“Conexiunea dintre Social Media și Agențiile de Presa” este tema care va fi dezbătută în cadrul întrunirii ABNA-SE de la Sibiu.

Printre altele, în cadrul conferinței vor fi abordate “principalele probleme cu care se confruntă agențiile de presă, dar și viitoare proiecte comune pe care acestea le vor iniția în cadrul ABNA-SE”, conform aceleiași surse.

“Social Media, alături de jurnalismul clasic, este în momentul de față o oportunitate de dezvoltare pentru presă sau reprezintă un proces mai dificil pentru public de a regăsi informații credibile?” va fi întrebarea la care vor răspunde delegații agențiilor de presă din Balcani, potrivit unui comunicat al Agerpres.

Lasa un comentariu aici!

Written by

cristina.minac@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns