HomeLIFE STYLEAsta-i bună:) Florin Salam participă la Selecţia Eurovision 2010

Asta-i bună:) Florin Salam participă la Selecţia Eurovision 2010

Celebrul manelist Florin Salam va participa la Selectia Nationala Eurovision din acest an organizata de TVR, informeaza libertatea.ro.

Pentru ca nu exista nici o restrictie in cazul manelistilor acesta s-a hotarat sa se inscrie cu doua piese in concurs.

Salam este incurajat de colegii din „breazla”, care il vad cel mai potrivit pentru a reprezenta tara noastra la finala din Norvegia.  În acest sens, el a trimis, deja, două melodii, pe adresa Televiziunii Române, urmând ca, la finalul lunii, juriul să decidă dacă acestea pot intra în finala naţională de pe 6 martie. Dacă una dintre cele două piese va trece de aceste etape, manelistul va putea reprezenta România la Oslo, Norvegia, unde va avea loc finala continentală, pe 29 mai. Interesant e că nici una dintre cele două piese nu e de petrecere.

Are o melodie lentă şi una pop

Una dintre ele e lentă, de dragoste, iar cea de-a doua, pop. Ambele sunt cântate în limba engleză, lucru care reprezintă o premieră în cariera solistului. Compozitorul melodiilor este Marian Colţea. Pentru a nu influenţa în vreun fel rezultatul preselecţiei, ţinând cont că juriul notează piesele “în orb”, fără să ştie numele interpretului, Libertatea a decis să nu publice titlurile celor două cântece.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comments

Lasă un răspuns