HomeTELEVIZIUNEEmisiuniAstăzi, în Chefi la Cuţite: Dacă chef Bontea a cântat la propria nuntă, chef Dumitrescu și-a făcut singur meniul

Astăzi, în Chefi la Cuţite: Dacă chef Bontea a cântat la propria nuntă, chef Dumitrescu și-a făcut singur meniul

Cuvântul de ordine luni seara la „Chefi la cuțite” este nunta. Doamne și domnișoare, care fie sunt proaspăt căsătorite, fie în pline pregătiri de nuntă, vin la jurizarea unei noi confruntări între cele trei echipe. Cei rămași în concurs primesc vestea că tema întrecerii pe echipe din această ediție este meniul de nuntă: o farfurie de degustare care să cuprindă câte puțin din fiecare preparat pe care l-ar pregăti ei pentru o nuntă. Tema anunțată de Gina Pistol este și prilej de amintiri pentru cei căsătoriți din platou.

 

„La nunta mea am cântat”, își amintește Sorin Bontea. „Cum altfel? Dar să știți că nu am gătit, nunta e nuntă. Soția mea a dansat toată noaptea, eu la fel, iar de meniu s-a ocupat altcineva.” La rândul lui, chef Dumitrescu își amintelte că pentru nunta sa el a conceput meniul și tot el a fost cel care a coordonat echipa de bucătari, cu care a făcut un training înainte pentru a se asigura că mâncarea va ieși exact pe placul lui. Iar chef Scărlătescu, deși este încă burlac, este autorul unor meniuri de top pentru unele dintre cele mai cunoscute nunți de la noi, astfel că proba nu îl va speria nicicum.

Ce meniu va alege fiecare chef să pregătească pentru degustare, dacă vor miza pe fine-dining sau, dimpotrivă, pe preparate tradiționale românești, dar și cine îl sabotează pe Cătălin Scărlătescu, telespectatorii Antena 1 află lunea aceasta de la 20.30 într-o nouă ediție „Chefi la cuțite”.

 

Și chiar dacă e vorba de nuntă, spiritele nu vor fi nici pe departe calme în bucătăria emisiunii. Presiunea ultimelor confruntări își spune cuvântul, rândurile se strâng, pretențiile chefilor sunt tot mai mari, iar gusturile celor care vin la jurizare sunt mereu surprinzătoare. „Nu mai știu ce calcule să fac, uneori nu mai înțeleg nimic atunci când așteptăm voturile și niciodată nu știm cine va câștiga și cine va intra la duel”, e de părere Sorin Bontea.

„Sunt foarte trist, în sufletul meu îmi vine să plâng”, va adăuga Cătălin Scărlătescu făcând referire la echipa dezbinată pe care o are și la faptul că nu a câștigat deloc până acum. „Vreau să îi învingem din nou azi, să fim buni”, spune cu hotărâre Florin Dumitrescu în mijlocul echipei sale. Rămâne însă de văzut cine câștigă, cine intră la duel și cine pleacă acasă.

 

Foto Credit: ANTENA 1

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns