HomeTELEVIZIUNEEmisiuniAstăzi, în CHEFI LA CUŢITE se vor alege finaliştii! „E o etapă grea, a despărțirilor, iar eu am emoții”

Astăzi, în CHEFI LA CUŢITE se vor alege finaliştii! „E o etapă grea, a despărțirilor, iar eu am emoții”

Semifinala celui de-al doilea sezon „Chefi la cuțite” aduce luni seara, de la 20.30, la Antena 1, farfurii de-a dreptul spectaculoase, care îi vor uimi pe jurați, lacrimi de fericire, dar și despărțiri, jurizări cu surprize, emoții care dau în clocot, dar și răsturnări de situație care vor da o altă întorsătură concursului. Cert este că la finalul serii de luni se vor alege finaliștii acestui sezon, cei care se vor lupta marți, 15 noiembrie, în finala emisiunii, pentru titlul cel mare și premiul în valoare de 30.000 de euro.

 

Semifinala va avea anul acesta două probe, ambele eliminatorii. La prima dintre ele, semifinaliștii acestui sezon – Alex Bălan, Cristi Podosu, Gabi Botezan, Valentina Rausche, Cristina Ioniță, Cristi Voicu, Marius Nistor și Robert Niculae – vor găti după o temă supriză, iar la jurizare vor sosi nimeni alții decât finaliștii și semifinaliștii primului sezon. „E o etapă grea, a despărțirilor, iar eu am emoții”, spune chef Florin Dumitrescu, pentru care bucuria de a avea patru oameni în această etapă a show-ului ar putea fi întrecută doar dacă toți ar putea ajunge, ca printr-o minune, în finală.

„Am încredere în Robert, reprezentantul echipei negre, iar dacă l-aș vedea în finală, aș fi cel mai fericit chef din România”, adaugă și chef Cătălin Scărlătescu, cel pentru care acest sezon a fost cu adevărat negru pentru că echipa sa a fost dezbinată și sabotată din interior. „Sigur că am emoții, dar am ajuns până aici și vreau să văd în finală cât mai mulți din oamenii mei, apoi s-o câștig”, spune sigur pe el chef Sorin Bontea, cel care a câștigat primul sezon.

 

După o serie de eliminări, cea de-a doua parte a semifinalei se va da în 5 oameni, astfel că rândurile se strâng, iar emoțiile cresc alarmant. Este o probă de signature dish, jurizată chiar de cei trei chefi, astfel că punctajul lor va fi decisiv pentru alegerea finaliștilor. Este un moment în care orice e posibil, iar aflarea rezultatul îi va ține ca pe jar pe toți. „Plec direct la cardiolog de aici”, va spune chef Scărlătescu. Cine sunt finaliștii celui de-al doilea sezon „Chefi la cuțite”, telespectatorii Antena 1 află luni, de la 20.30.

 

Foto Credit: ANTENA 1

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns