HomeTELEVIZIUNEEmisiuniAstăzi, la PRO TV: În premieră la Vocea României, vinerea aceasta încep knockout-urile!

Astăzi, la PRO TV: În premieră la Vocea României, vinerea aceasta încep knockout-urile!

Vinerea aceasta, de la 20:30, numai la Pro TV, Vocea României vine cu o noutate în formatul emisiunii, etapa knockout-urilor! Această nouă etapă le va face antrenorilor misiunea mult mai grea, iar concurenții vor avea emoții triple, pentru că vor fi pe scena show-ului în care doar vocea contează alături de alți doi colegi de echipă!

Pavel Bartoș, simpaticul prezentator Vocea României, va fi balanța care va păstra echilibrate dozele de emoție, tensiune și intrigă.

 

În etapa knockout-urilor, fiecare antrenor intră cu câte nouă concurenți. Fiecare dintre aceștia va pregăti câte o piesă, dar va urca în ring, pe rând, alături de alți doi colegi. Cei trei concurenți află chiar înainte de a urca pe scenă, de la antrenorul lor, care sunt colegii împotriva cărora poartă bătălia muzicală. Tensiunea va atinge cote maxime, iar fiecare antrenor va avea dificila misiune de a alege un singur concurent dintre cei trei. Această etapă va aduce, dincolo de emoții și dorința de a ajunge mai aproape de marele trofeu, o luptă incredibilă și decizii surprinzătoare. La finalul rundei de knockout-uri cele patru echipe vor rămâne doar cu câte trei membri, care vor intra în ediţiile LIVE.

Pavel Bartos

 

În ediția Vocea României de vineri seară, antrenorii vor simți pe pielea lor, pentru prima dată de la prima ediție a show-ului în România, emoții care îi vor face să spună replici precum “Acum doar detaliile fac diferența”, “E o etapă care nu îmi place, era oricum greu să alegi la dueluri între două voci, acum trebuie să alegem dintre trei foarte buni!”, “În această etapă, e o decizie exclusiv a antrenorului” sau “Dacă ai fi acum la supermarket, ce produse ai alege de pe această scenă?”.

Vinerea aceasta, de la 20:30, numai la Pro TV, vor urca pe scena Vocea României, trei câte trei, voci incredibile, care vor face tot posibilul pentru a demonstra că merită să ajungă în show-urile LIVE și să fie cu un pas mai aproape de premiul Vocea României.

 


Foto Credit: PRO TV

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns