HomeTELEVIZIUNEReality ShowAșteptarea concurenților ia sfârșit – Triburile se unifică la Supraviețuitorul! Show-ul incepe mai tarziu, la PRO TV!

Așteptarea concurenților ia sfârșit – Triburile se unifică la Supraviețuitorul! Show-ul incepe mai tarziu, la PRO TV!

După 20 de zile petrecute în Filipine, cele două triburi, Hangin și Tubig, se vor unifica și vor forma tribul soarelui, Araw! Luni, de la ora 22:30, concurenții vor avea parte de o surpriză de proporții, care va fi un prilej bun de a se împrieteni și cunoaște mai bine. Totodată, îi va lăsa fără cuvinte și nu vor crede că așa ceva este posibil să se întâmple pe insulă. ”Am îndurat foarte multe, meritam. Mi-am făcut cruce, nu mi-a venit să cred.”, va spune Diana.

Începând de luni, mizele vor fi mult mai mari, fiecare concurent va lupta pe cont propriu la probele de recompensă și imunitate, pentru marele premiu și titlul de unicul supraviețuitor. Rămâne de văzut cum se vor descurca de acum înainte și dacă vor face față tensiunii. Tot luni vor avea loc primele probe, dar și primele eliminări din noul trib. Lupta va deveni din ce în ce mai intensă, ghinionul și îndemânarea își vor spune cuvântul, iar concurenții își vor pierde concentrarea.

 

supravietuitorul-tribul-hangin-la-seara-de-film

 

Insulele care i-au găzduit până acum vor fi uitate. De săptămâna viitoare, se vor muta pe o altă insulă, de unde vor trebui să o ia de la zero, să construiască și să se adapteze noilor condiții de trai. Vor ieși la iveală noi prietenii, dar și antipatii. Chiar dacă unii dintre ei vor încerca să se apropie de alții și să își facă aliați, în cele din urmă toți vor realiza că este vorba despre o competiție și numai unul poate ieși învingător. ”Raisa încearcă să se apropie de singurul om care i-a dat o speranță, dar s-ar putea să sară calul.”, va spune chiar unul dintre apropiații Raisei.

Luni, la Supraviețuitorul, vom vedea cum se vor schimba concurenții, la ce probe extrem de solicitante vor fi supuși și cum vor rezista presiunii jocului, de la 22:30, numai la Pro TV!

 

supravituitorul-7 supravituitorul-6 supravituitorul-3 supravituitorul-5 proba-de-imunitate-supravietuitorul

Foto Credit: PRO TV

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

elen.milea@radardemedia.ro

elen.milea[@] radardemedia.ro

No comments

Lasă un răspuns