HomeLIFE STYLEDupa plecarea celor doi razboiul continua! Atac dur al lui Mircea Badea la adresa lui Bendeac si Oreste

Dupa plecarea celor doi razboiul continua! Atac dur al lui Mircea Badea la adresa lui Bendeac si Oreste

Mircea Badea continua razboiul declaratiilor cu Mihai Bendeac si Oreste. Jurnalistul Antena 3 a postat un articol pe blogul sau personal in care ii ironizeaza pe cei doi.

mircea badea in 60 de secunde

„Aproape in fiecare zi se mai transforma unu’. Din om normal ca un om, devine un zombi agresiv care mesteca toooaaaate clisele propagandei basiste ca si cum le-ar fi descoperit si inteleptit acum o secunda. Le preia cu mult entuziasm, le azvarle cu ticalosie si furie oribila, dupa care, ce sa vezi, lupta pentrul locul lui de munca.

Adica esti cenzurat, impilat, oripilat, lucrezi la un mogul malefic, (in sfarist, n-o sa enumar eu acum uriasa lista de insulte, minciuni si ticaloasii slobozite din laebunu si pulina rosie), dar te agati cu dintii de banii pe care ii iei de la locul odios. Mogulul e horor dar banii e buni. Ca atare te si tangui cand altii iau, in locul tau, decizia de bun simt, si te elibereaza din teminita cenzurii si a nasparlelii. Vai, dar eu sunt bun si capabil. Pai daca locul asta e atat de rau si te face sa te lupti cu el preluand toate mizeriile basiste, de ce nu te cari!??!!? Te tine cineva cu forta?!?!?! Absolut nimeni. Vaaaai, m-a dat afara?!?!?!!?
Cred ca s-a produs un declic in momentul in care au aparut “problemele de natura penala” aici pe plai, instrumentate de sclavii lui Basescu. Baieteii cu baietica mica s-au speriat si au zis: vaaaai, hai sa ne delimitam, sa nu patim si noi nasoale, insa pana se va intampla ceva cu adevarat decisiv sa mai luam niste bani de aici, ca banii e buni si noi principiali.

P.S. Daca aveti senzatia ca acest articol se refera, printre altii, si la Bendeac si Oreste, aveti dreptate”, a scris Mircea Badea.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Latest comments
  • Badea esti dus baiat,mai lasa nasul sa respire,prea multa koka dauneaza opiniei publice!!!

  • Badea imbatraneste si se scranteste pe zi ce trece. Putea sa imbatraneasca frumos. Dar nu prea știe cum.

  • badea este o sluga jalnica,de profesie, el a intrat cu capul in fundul turnatorului de rude de atata…iar simpla alaturare a numelui lui cu cel al lui Bendeac e o jignire pentru acesta din urma.Pe langa ca e un actor de geniu, Bendeac mai intervine corect si in „viata cetatii” asa cum a fost in cazul arsinel.Parasind antena Bendeac nu are decat de castigat.

  • bietul Badea a ramas fixat in trapa luptei antibasiste asa de rau ca si Bendeac si Oreste i-au devenit dusmani de temut. Badea „trage” in oricine e impotriva Antena 3 si cumva simte el, ca daca nu-i impartaseste ideile si „printipiile” e sigur probasist. Saracu’ chiar trage cu coltii de banutii de la Voiculescu. Cred ca in momentul asta imaginea Antena 3 cu „ajutorul binemeritat” dat de Badea se va cam sifona. S-a distantat de alti jurnalisti de la Antena 3, degradandu-se si coborandu-se mult prea jos, mult, mult.

Lasă un răspuns